Erkenci Kuş 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Neler olacak?

Star TV'nin sevilen dizisi Erkenci Kuş'un geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümünün ardından yeni bölümden ilk görüntüler geldi.

Merve Mutlu
19 Haziran 2019 - 10:14
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman'ın rol aldığı, Star ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş uzun bir aranın ardından geçtiğimiz akşam yayınlanan 44. bölümü ile ekranlardaydı. 

19-06/19/erkenci-kus.png

Yayın günü yeni başladığı dönemlerde Salı günü olan ve birkaç bölüm ardından Cumartesi gününe geçen dizi, yeni bölümleri ile yeniden Salı gününe alındı. 

Erkenci Kuş yeni bölümde neler olacak?

Sevilen romantik komedi dizisinin yeni bölümünde: Can duştayken Sanem, Can'ın evine girerek karıştırmaya başlıyor. Sessizce salonu dolaşan Sanem, Can duş alırken onu görüyor ve fark edilmeden Can'ın odasına girmeyi başarıyor.

19-06/19/can-dusta.png

 

Etrafa bakmaya devam ederken, Can'ın baş ucundaki dolapta kendisine ait fuları gören Sanem seviniyor ve o fuları alarak evden ayrılıyor. 

Erkenci Kuş 45. bölümü ile 25 Haziran Salı akşamı Star TV ekranlarında olacak. Yeni bölümden henüz fragman gelmedi ancak ön izleme yayınlandı.

Erkenci Kuş yeni bölüm ön izlemesi:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin