Erkenci Kuş'un yapımcısı Faruk Turgut final haberlerini doğruladı!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisinin final haberi doğrulandı.

Merve Mutlu
18 Temmuz 2019 - 11:21
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman'ın rol aldığı Erkenci Kuş dizisinin final yapacağı haberi gündeme bomba gibi oturdu. CanEm fanlarını üzen bu gelişmenin doğrulamasını da Gold Film'in patronu yapımcı Faruk Turgut yaptı.

19-07/18/can-demet-1563438502.png

Geçtiğimiz haziran ayı başlayan dizi, hiç ara vermeden bu yaz da ekran macerasına devam etme kararı almıştı. Şu ana kadar 48 bölümü yayınlanan ve yayın günü, diğer yaz dizilerinin reyting savaşı nedeniyle yeniden Salı akşamına alınan dizi 51. bölümde final yapacak. 

19-07/18/erkenci-kus-final-yapiyor-1563438519.png

Can Yaman ve Demet Özdemir'in gerçekten beraber oldukları ancak birkaç hafta önce beraberliklerini sonlandırdıkları ve sette bu yüzden sürekli kavga ettikleri haberleri, final haberinin açıklaması gibiydi. Hızla düşen reytingler de eklenince Erkenci Kuş'un sonu geldi. Gold Film'in sahibi Faruk Turgut, konuyla ilgili olarak şunları söyledi;

Erkenci Kuş'un 51. bölümde final yapacağı haberi doğrudur. Kanalla yapılan anlaşma 52 bölüm olup, 52. bölüm kurban bayramına denk geldiği için kanalımız Star TV ile konuşup 51. bölümde final olmasına karar verilmiştir. 

Erkenci Kuş oyuncuları ve teknik ekibi 15 aydır hiç durmadan çalışmaktadır. Tatil onların da hakkıdır. Kalan 3 bölümün keyfini çıkarın. Teşekkürler.

 

19-07/18/faruk-turgut.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin