Erkenci Kuş'un yıldızları Can Yaman ve Demet Özdemir birbirlerine ödül verdi!

Star TV'nin sevilen romantik komedi dizisinin yıldızları yine ödül aldı.

Merve Mutlu
13 Haziran 2019 - 12:02
Magazin

Star TV ekranlarında geçtiğimiz yaz başlayan ve sezon boyunca devam eden Erkenci Kuş, bu yaz sezonunda da tam gaz devam ediyor. Romantik komedi türünün sevilen örneklerinden biri olan dizinin başrol oyuncuları da ödülden ödüle koşuyor. 

19-06/13/erkenci-kus.png

Can Yaman ve Demet Özdemir'i başrolde buluşturan dizi, hem ülkede hem de yurt dışında büyük bir hayran kitlesine sahip. Yayın günü, tıpkı yeni başladığı dönemlerdeki gibi Salı gününe alınan dizinin oyuncuları, geçtiğimiz gün Quality Ödül Töreni’nde, “En Quality Oyuncular” ödüllerini aldı.

19-06/13/dul.JPG

Ödül töreninin sunucusunun "Dizide aşk bitti mi?" sözleri, ödül törenine damgasını vurdu. Bu soruya Demet Özdemir “O zaman dizi biter” derken, Can Yaman da “Dizide aşk biter mi, aşk dizisi” ifadelerini kullandı.

Can Yaman, ödülünü Demet Özdemir'den alırken; Özdemir'e ödülünü de Yaman verdi. Teşekkür konuşması yapan Özdemir, “Bu gece çok mutluyum çünkü Demet Akbağ ile tanıştım.” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin