Burak Sevinç'in başrolde yer aldığı Leke 9. bölümde sezon finali yapıyor!

Kanal D'nin 8 bölüm yayınlanan dizisi Leke, yeni bölümde sezon finali yapacak.

Merve Mutlu
13 Haziran 2019 - 14:17
Yeni Bölüm

Başrollerinde Burak Sevinç ve Melis Sezen'in rol aldığı ve Kanal D ekranlarında 8 bölümü yayınlanan Leke dizisi, yeni bölümde sezon finali yapacak. 

19-06/13/leke-dizisi.jpg

Daha önce Söz dizisinde canlandırdığı Avcı lakaplı Fehmi karakteri ile büyük bir hayran kitlesi yakalayan Burak Sevinç ve Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile oyunculuk hayatına başlayan ve Leke dizisinde kendini tanıtan Melis Sezen'in dizisi, ekranlara ara vermeye hazırlanıyor.

Tims & B Production tarafından hazırlanan, Faruk Teber yönetmenliğinde çekilen ve Salı akşamlarında Kanal D ekranlarında yayınlanan Leke dizisi, sezon finali kararı aldı. 

Leke sezon final tarihi belli oldu!

19-06/13/leke-final.jpg

Geçtiğimiz salı akşamı (11.06.2019) 8. bölümü yayınlanan dizi, 18 Haziran Salı akşamı yayınlanacak olan 9. bölümü ile sezon finali yaparak ekran macerasına ara verecek.

Leke dizisinin konusu ne?

Hayatı boyunca kendi ayakları üzerinde durmaya çabalayan ve hukuk fakültesine yerleşen Yasemin'in tek amacı kardeşi Murat'ı yetiştirme yurdundan almak ve onu ameliyat ettirmektir.

19-06/13/leke-final-yap.png

Burak Sevinç'in canlandırdığı Cem karakteri ise varlıklı ve güçlü bir ailenin çocuğudur. Geçmişte yaşanan bazı olaylardan dolayı kadınlardan uzak durmaktadır. Yasemin, bir şirket etkinliği esnasında sarsıcı bir olay yaşar ve Cem ile karşılaşır. Bu beklenmedik karşılaşma ile birbirlerini bulan ikili, fırtınalı bir aşkın kucağına düşerler..

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin