Afili Aşk 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Ayşe ile Kerem kozlarını oynuyor!

Afili Aşk 2. bölüm fragmanı izleyici karşısına çıktı! Yeni bölümde bizleri neler bekliyor?

Nurşah
13 Haziran 2019 - 15:03
Yeni Bölüm

Eğlence dolu ilk bölümle geçtiğimiz akşam izleyici karşısına çıkan Afili Aşk izleyiciden tam not almayı başarmış gibi görünüyor. Başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler olacak? Afili Aşk 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

19-06/13/afili-ask-yeni-bolumde-neler-olacak.jpg

Afili Aşk'ta Ayşe ile Kerem karşı karşıya

12 Haziran Çarşamba akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkan Afili Aşk dizisi hem total hem de AB grubu reyting listelerinde ikinci sıraya yerleşmeyi başardı! İlgiyle takip edilen dizinin 2. bölümünde de yine eğlenceli sahneler bizleri bekliyor!

19-06/13/afili-ask-2-bolum-fragmani.jpg

İlk bölümün son sahnesinde, Ayşe'nin Kerem'in ona verdiği tavsiyeye uyması ve kötü kız olma yoluna geçmesi asıl olayların başlangıcı olacak gibi görünüyor. Ekrana gelecek olan 2. bölümde Ayşe, Kerem'le evlenme ve kötü kız olma yolundaki amacından sapmayacak... Öte yandan Kerem de Volkan ile birlik olup Ayşe'nin bu kararından onu vazgeçirmek için çeşitli oyunlara girişecek. Afili Aşk eğlence ve komedi dolu yeni bölümü ile 19 Haziran Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında izleyici karşısında olacak!

Afili Aşk 2. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin