Erman Cihan Çukur dizisinin kadrosuna katıldı!

Vatanım Sensin dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Erman Cihan Çukur kadrosuna katıldı!

Nurşah
13 Şubat 2019 - 11:44
Gündem

Show Tv'nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Her pazartesi akşamı izleyici karşısına çıkan Çukur  dizisinin kadrosuna Erman Cihan dahil oldu...

19-02/13/erman-cihan-cukur-1550046714.jpg

Erman Cihan Çukur'da!

Çukur dizisi ekrana gelen son bölümünde hem yeni oyuncularına merhaba dedi hem de Baykal karakterinin ölüp ölmediğine ilişkin iddiaları tekrar gündeme getirerek izleyicilerine heyecan dolu sahneler izletti. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, sevilen dizinin yeni bölümlerinde yeni bir oyuncuyu daha ekranlarda göreceğiz. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve geçen sezon izleyicilerine veda eden Vatanım Sensin dizisinde Arnavut Cezmi karakteri ile dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Çukur kadrosuna katıldı...

Diziye dahil olan Yücel ve Uluç karakterlerinin ardından Erman Cihan'ın hangi karakteri canlandıracağı henüz paylaşılmadı.  Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin