Ertuğrul'a obada şok üstüne şok!

Bir haftalık aradan sonra dizinin 59. bölümünde deprem etkisi yaratan olaylar oldu. Ertuğrul obadan ayrılıyor..

resim yok
26 Mayıs 2016 - 00:12
Yeni Bölüm

Diriliş Ertuğrul'un geçtiğimiz bölümünde ölümler yaşanmış ve diziden ayrılanlar olduğunu bu haberde belirtmiştik. 

Dün akşam yayınlanan 59. bölümde obada büyük olaylar yaşandı. Ertuğrul'un isteği üzerine Halime sultan obadaki hatunları taşınmaya ikna etmeye çalışırken Selcan'a yakalanmış, durumu açıklamak zorunda kalmıştı. Bu hareketi kulağına gidince sinirden çılgına dönen Hayme Ana, Ertuğrul'a ve Halime'ye karşı durarak tepkisini göstermiş hatta Ertuğrul'u reddetme noktasına gelmişti.

Diğer yanda Noyan'ı yakalayan Ertuğrul Turgut Alp ile kararları yüzünden karşı karşıya gelmiş, bunun sonucunda Turgut alp yollarını ayırmak zorunda kalmıştı. Bölüm sonunda Ertuğrul'un peşine düşerek Sultan Alaattin'in isteğini yerine getirmeye çalışan Sungurtekin Noyan'dan aldığı darbe sonrası yaralanmıştı.

60. BÖLÜMDE NELER OLACAK

Sungurtekin'in yaralanması sonucu kardeşinin kanına girmekle suçlanan Ertuğrul yeniden obada istenmeyen kişi oldu. Hayme ana herkesin içinde Ertuğrul'a tokat atarak onu da verdiği kararda daha ısrarcı olmaya ittiğinin farkında değildi. Annesinden yediği tokatın da etkisiyle bayrak çeken Ertuğrul, artık açık açık ayrılacağını ve yeni kuracağı obanın beyi olacağını dillendirmeye başladı. 

Bu sırada kayı obasında beylik seçimleri erkene alınarak Gündoğdu'nun bey olmasını isteyen Hayme Hatun'a karşı, Ertuğrul da beyliğe aday olduğunu ilan etmiştir. Ancak toy'dan beklenen karar çıkmaz ve Gündoğdu bey seçilir. Bu durumda obadan ayrılmaktan başka çaresi kalmayan Ertuğrul, bir avuç alp ve ailesi ile obadan ayrılacak kendi beyliğini kuracaktır.

Obada işler karışıkken Sadeddin Köpek de Ertuğrul'un katlini ilan etmiş, yanındakileri de öldürmeleri konusunda adamlarına emir vermiştir. Ertuğrul'u geleceği için bir tehdit olarak gören Köpek, planlarını hayata geçirmek için bu engeli kaldırabileceğini düşünmüş, adamlarını Ertuğrul'un ve alplerinin peşinden yollamıştır.

Noyan ve Sungurtekin'in ise akıbeti belli değil. Siz ne dersiniz?

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin