resim yok
12 Nisan 2013 - 00:00

Binnaz Ergin 27 yıllık eşi Zafer Ergin'i manken Neslihan Yavuzcan'a kaptırmadı.

 

Kanal D'deki 'Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı Zafer Ergin (72) ile meslektaşı olan eşi Binnaz Ergin (58) 27 yıldır evliler. Zafer Ergin 5 yıldır manken Neslihan Yavuzcan (38) ile aşk yaşıyordu.

 

Tapusu bende!

Binnaz Ergin ''Zafer'in tapusu bende. Neslihan gibi kadınlar, kariyer sahibi adamlara asalak gibi yapışıp oradan besleniyorlar. Bu kadın yuvamıza yapıştı. Boyu 1,75 olabilir ama ben 2 üniversite bitirdim. Kültür bakımından onu 26'ya katlarım. Yuvam için savaşacağım'' demişti.

"SAVAŞTIM, KAZANDIM"

Zafer- Binnaz Ergin önceki akşam bir lokantadan el ele çıktı.

 

Hodri Meydan!

Binnaz Ergin kendilerini görüntüleyen gazetecilere ''Size savaşıp kazanacağımı söylemiştim. İşte hodri meydan. Kocam yanımda. Kazanan ben oldum'' dedi.

Neslihan Yavuzcan, hem milli sporcu, hem eski Türkiye güzeli, hem eski basketbol antrenörü, aynı zamanda da 2003 yılında Sportif isimli spor programının sunucusuydu.

Yavuzcan bir de, Sportif isimli bir single albüm ve de aynı ismi taşıyan 55 dakikalık bir DVD çıkarmıştı.

 

 

Zafer Ergin foto-galeri için tıkla!

 

Arka Sokaklar'da bu hafta!

 

Arka Sokaklar’da ekip, İsrafil ve adamlarının kaçırdığı Ömer’i kurtarmak için var gücüyle çalışıyor.

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” macera ve heyecan dolu bir bölümüyle ekrana geliyor.

Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Nadir olay yerinde can verir. Pelin emniyete alınır. Murat, Ömer’in kaçırıldığını öğrenince, hastaneden fırladığı gibi emniyete gelir. Ömer, İsrafil ve yeğeni Hakan tarafından tutulduğu yerde korku içinde bekler. Suat ve Zeliha da perişandır. Nadir’in arabasında bulunan parmak izinden, Ömer’i kaçıranın İsrafil olduğu anlaşılır. Zeynep ve Murat, Pelin’i sorguya alır. Pelin daha fazla dayanamaz ve isyan ederek ağlamaya başlar. Zeynep de Pelin’in bir şey yapamayacağına ikna olur.

[reklam]

Pelin serbest bırakılır ve evinin kapısında polis bekler. Eve giren Pelin evdeki telefonların dışında bir telefonun çaldığını fark eder. Telefon İsrafil’dendir. İsrafil verdiği adrese gelmesini söyler. Pelin arka kapıdan çıkıp arabasıyla İsrafil’in olduğu depoya gider. Pelin, İsrafil’le Ömer’in ailesine verilmesi gerektiği hakkında tartışmaktadır. Pelin, İsrafil’e resti çeker ve Ömer’i alarak kapıya doğru hızla yürümeye başlar. Ama İsrafil çoktan silahını ateşlemiştir. Ekip, Ömer’i kurtarmanın peşindedir.

Müteahhit olan Haydar, oğlu Ejder’in ders notlarından şikayetçidir. Ejder, babasına notlarının sebebinin matematik hocası Adil hoca olduğunu söyleyince, Haydar okula gelerek koridorda sıkıştırdığı Adil hocayı darp eder. Metin, Tekin ve Tunç sayesinde Adil hoca Haydar’ın elinden alınır. Adil hocayı Haydar’ın elinden almaya çalışırken Ejder’den tekme yiyen Tekin’in intikamını, Ejder’e attığı yumrukla alan Metin alır.

 

Okul çıkışında Metin’i takip eden Ejder ve çete arkadaşları, yüzlerine geçirdikleri kar maskeleri ve sopalarıyla Metin’i döverek kaçarlar. Hastaneye kaldırılan Metin’in durumu iyidir. Yavuz, Hüsnü’ye haber verir. Metin onu dövenlerin Ejder ve arkadaşları olduğuna emindir.

 

Arka Sokaklar 282. bölüm fragmanı için tıklayın!

 

ARKA SOKAKLAR'DA İLGİNÇ DETAY! DETAYLAR BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin