Eski aşk alevlendi mi? Duygu Sarışın ne dedi?

Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın'ın geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yeniden takipleşmesi 'Eski aşk küllerinden mi doğuyor' sorusunu beraberinde getirmişti. Duygu Sarışın basın mensuplarına ne yanıt verdi? Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın barıştı mı? Duygu Sarışın ile Çağatay Ulusoy birlikte mi?

Berfin Sengil
04 Ocak 2024 - 11:39
Magazin

Beş yıllık sevgililiğin ardından geçtiğimiz yıl ilişkilerini sonlandıran Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın'ın yeniden barıştıkları dedikodusu dolaşıyor. Yakın bir zaman önce Çağatay Ulusoy, Duygu Sarışın'ı sosyal medyada yeniden takip etmişti. Sarışın ise bu takibe takiple karşılık vermişti.

Barıştılar mı?

Karşılıklı takipler sonrası Duygu Sarışın, bir mekan çıkışı karşılaştığı basın mensuplarıyla sohbet etti. Bu sohbet sırasında güzel oyuncuya, Çağatay Ulusoy ile barışıp barışmadıkları sorusu yöneltildi.

Cevapsız Bıraktı

Eski aşkın yeniden mi başladığı merak edilirken, Duygu Sarışın yöneltilen soruyu cevaplamadı. Sarışın'ın Çağatay Ulusoy sorusunu havada bırakarak bulunduğu yerden uzaklaşması akıllarda bir kez daha soru işareti bıraktı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin