Eski dizi 'The Man from U.N.C.L.E.'ın film uyarlamasının kadrosu belirleniyor!

60'ların dedektiflik dizisinden uyarlanacak olan filmin kötü adamı Luca Calvani olacak.

resim yok
16 Eylül 2013 - 14:13
Magazin

60'ların dedektiflik dizisinden uyarlanacak olan filmin kötü adamı Luca Calvani olacak.

 

İşte detaylar:

 

KÖTÜ ADAM ARTIK BELLİ!

1960'ların televizyon dizisinden beyazperdeye uyarlanan ve soğuk savaş döneminde çalışan bir CIA ajanının başına gelenleri konu alan "The Man from U.N.C.L.E." filminin "kötü adamı" belirlendi.

 

LUCA CALVANI

MGM ve Fox 2000 tarafından finanse edilen filmde dedektifler Napoleon Solo ve Illya Kuryakin'in karşısındaki 'kötü adam' Luca Calvani olacak.

 

KİMLER VAR?

İtalyan oyuncunun dahil olduğu kadroda şu an için Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Jared Harris ve Hugh Grant de bulunuyor.

 

KİMLERİ CANLANDIRIYORLAR?

"Sherlock Holmes" filmlerinin yönetmeni Guy Ritchie'nin yönetmenliğini üstlendiği filmde başroldeki dedektif Napoleon Solo'yu Henry Cavill, Illya Kuryakin'i Armie Hammer canlandıracak.

Scott Z. Burns (The Bourne Ultimatum - Son Ültimatom) ise senayoyu kaleme alan isim.

Senarist Burns uyarlamayla ilgili yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

“Steven da ben de projeyi çok sevdik. Çünkü gerçekten ilginç bir karakter üzerine kurulan bir casus filmi olacaktı. Bize büyüleyici gelen tarafı U.N.C.L.E.’ın ne Amerika ile ne de Rusya ile bağlantılı olmasıydı.

 

Şimdi casusların teknolojik araç gereçleri var ama o zamanlar dönem 196O’lardı. Cep telefonu bile yoktu ve sorunları farklı planlarla çözmek zorunda kalıyorlardı.[reklam]

Yani gerçek dünyada yaşanan olaylara dayalı bir fikrimiz vardı. Warner Bros. bunu kullanır mı bilmem ama örneğin 1966 veya 1967’de İspanya üzerinde B-52 bombacısı ile ilgili yaşanan bir şey vardı: yakıt ikmali yaparken bir kaza oluyor ve üç bomba İspanya ve Atlantik üzerine düşüyor. Silahlanmamışlardı ancak savaş başlıkları vardı.

 

İspanya’daki bir çiftliğe plütonyum serptik ve ikinci bomba kurtarılmış oldu ama üçüncü bomba Akdeniz’de yatıyordu ve kimse onu bulamamıştı. Bölümümüz o bombanın bulunmasın dairdi. Çok güzel olacağını düşünmüştük ama bunu yapmaya fırsat bulamadığımız için hayal kırıklığına uğradım.”

 

1960'LARDA...

1960’ların dizisi The Man from U.N.C.L.E'da Robert Vaughan ve David McCallum, T.H.R.U.S.H. diye bilinen kötü bir örgütle savaşmak için farklı aletler ve zekalarını kullanan ajanlar Napeloen Solo ve Illya Kuryakin karakterlerini canlandırıyorlardı.

 

 

TRUE DETECTİVE'DEN İLK FRAGMAN YAYINDA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin