Merve Mutlu
06 Temmuz 2020 - 09:58
Magazin

Geçtiğimiz günlerde magazin dünyası, oyuncu Ozan Güven'in, kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı haberi ile sarsıldı. Şimdilerde Babil dizisinde rol alan Güven'in kendisine uyguladığı şiddetin izlerinin yer aldığı fotoğrafları paylaşan Bulutsuz hem vatandaşlardan hem de ünlüler dünyasından büyük destek gördü. 

20-07/06/ozan-guven-ve-deniz-bulutsuz.jpg

Gördüğü şiddet nedeni ile gözüne kan oturan ve aldığı darp raporunun ardından mahkemeye başvuran Bulutsuz'un ardından Güven de avukatı aracılığı ile açıklama yaparak şiddete uğrayanın kendisi olduğunu söyledi ve ardından da fotoğraf paylaştı. Paylaştığı fotoğrafta sağ kolunda ufak yaralar olduğu görülen Güven'in bu paylaşımı sosyal medyada ti'ye alındı. Büyük tepki alan Güven'e bir tepki de senaristlerden geldi. 

"Deniz Bulutsuz'un koşulsuz yanındayız" diyen senaristler, "biz aşağıda imzası bulunan senaristler bu ve benzeri tüm olaylarda erkek şiddetinin karşısında tavır alıyoruz.  Ozan Güven'in devam eden iş ortaklıklarıyla bağlı olduğu Ay Yapım, cmylmz Fikir Sanat ve Nulook film başta olmak üzere tüm yapımcı, kanal, menajer ve ilgili kuruluşları açıklama yapıp tavır almaya davet ediyoruz." sözleri ile tepkilerini gösterdiler.

20-07/06/ozan-u.jpg

20-07/06/oz.jpg

20-07/06/oziz.jpg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin