Beren Gökyıldız'ın yeni dizisi Kimsesizler'e Kübra Süzgün de katıldı!

Kimsesizler dizisinin hazırlıkları devam ediyor.

Merve Mutlu
06 Temmuz 2020 - 10:49
Gündem

Nadim Güç tarafından yönetilecek olan ve başrolünde başarılı çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ın yer alacağı Kimsesizler adlı yeni dizi için hazırlıklar devam ediyor. Yapımcı Fatih Aksoy'un hazırladığı ve yeni sezonda ekranlarda olması planlanan dizi için oyuncu görüşmeleri devam ediyor. 

20-07/06/beren-g.png

Oyunculuk kariyerine Kocamın Ailesi dizisi ile başlayan ve hemen ardından da Anne ve Kızım dizilerinde rol alan çocuk oyuncu Beren Gökyıldız, geleceğin umut vaat eden oyuncuları arasında gösteriliyor. Yetimhane konulu bir dizi olacak olan Kimsesizler dizisinin çalışmaları devam ediyor.

Kadın dizisinin Nisa'sı Kübra Süzgün Kimsesizler dizisinde!

20-07/06/kubra-suzgun-kimsesisler.jpg

Daha önce, Fox ekranlarında yayınlanan ve başrolünde Özge Özpirinççi'nin yer aldığı Kadın dizisinde rol alan ve performansı ile büyük beğeni toplayan Kübra Süzgün, Kimsesizler dizisinin kadrosuna dahil oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin