Eslem Akar İyi Aile Babası'nın kadrosuna dahil oldu!

İyi Aile Babası'nın kadrosuna Eslem Akar katıldı.

Merve Mutlu
27 Kasım 2020 - 13:22
Gündem

Süreç Film imzası ile hazırlanan ve Kanal D ekranlarında 3 Aralık akşamı yayınlanmaya başlayacak olan İyi Aile Babası'nın kadrosunda değişiklik yaşandı. Diziye yeni bir isim dahil oldu.

20-11/27/iyi-aile-1606473346.png

Başrollerinde başarılı oyuncular Çağlar Çorumlu ile Şebnem Bozoklu'nun yer aldığı, Hakan Algül'ün yönettiği Tayfun Güneyer imzalı dizi, Salih Kalyon, Timur Acar, Berke Üsdiken, Melek Baykal gibi isimleri bir araya getiren kadrosu ve eşi ile annesi arasında sıkışıp kalan bir aile babası karakterinin hikayesini konu alan senaryosu ile dikkatleri üzerine çeken dizi için hazırlıklar tamamlandı.

Eslem Akar İyi Aile Babası'nın kadrosuna dahil oldu!

20-11/27/eslem-akar.jpg

Merak uyandıran ve sitcom türünde olması nedeniyle televizyonlara hareket kazandırması beklenen dizinin kadrosunda ailenin kızı karakterini Bahar Şahin canlandıracaktı. Ancak Şahin'in koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle setlerden uzak kalma kararı alması ile birlikte yerine Eslem Akar geçti. Sen de Gitme, Avlu, Tek Yürek, Güvercin gibi dizilerde rol alan güzel oyuncu İyi Aile Babası dizisinin kadrosundaki yerini son dakikada almayı başardı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin