Evlat Kokusu 9. bölümü ile ekranlara veda ediyor!

İptal edilen diziler kervanına bir iddialı dizi daha katıldı.

Berfu Özlen
11 Mayıs 2017 - 12:10
İptal - Onay

2017 dizi sektörü için büyük bir hayal kırıklığı oldu. İddialı bir şekilde tanıtımı yapılan hatrı sayılır sayıda dizi, birkaç hafta sonra iptal edildi. İptal edilen diziler kervanına Evlat Kokusu dizisi de dahil oldu.

Çekimler Amsterdam'da başlamıştı

Kanal D'nin iddialı dizisi, yayın hayatına büyük bir prodüksiyon ile başlamıştı. İlk bölümünün çekimleri için Hollanda'nın Amsterdam şehrindeki, Utrecht Wolvenplein Hapishanesi'ni kapatan dizi, final yapacak.

Endemol Shine Türkiye'nin yapımcılığını üstlendiği dizi, Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanıyordu. 8 bölümü yayınlanan Evlat Kokusu, 9. bölümü ile ekranlara veda etti. 

Ünlü oyuncularla bezeli bir kadro

Dizinin yönetmenliğini Gökçen Usta yaparken başrollerinde, Hande Soral, Barış Kılıç, Sedef Avcı, Murat Han ve Yeşim Salkım rol alıyordu. Sevdiği adamdan hamile kalan ve çocuğu elinden alınan bir kadının hikayesini anlatan dizi, iddialı prodüksiyonu ile ilgi çekmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin