Evleneceksen Gel'in Solmaz'ı Cennet Mahallesi kadrosunda!

Evleneceksen Gel isimli evlendirme programı ile tanınan gelin adayı Solmaz, Cennet Mahallesi'nin yeni bölümlerinde rol alacak.

Berfu Özlen
29 Mayıs 2017 - 16:40
Gündem

Evleneceksen Gel'de taliplerini arayan gelin adayı Solmaz, taliplerinden Kaan ile beraber yeniden çekilen komedi dizisi Cennet Mahallesi'nde rol alacak. 

Eğleneceksen Gel geliyor!

Bir döneme damgasını vuran komedi dizisi Cennet Mahallesi tekrar yayınlanmaya hazırlanıyor. Yepyeni bir kadroyla tekrar ekranlara gelecek olan Cennet Mahallesi, televizyonlardaki komedi dizisi boşluğunu dolduracak. Ayrıca dizinin isminin de değiştiği konuşuluyor. Yeni ismin Eğleneceksen Gel olacağı ise gelen dedikodular arasında. 

Orjinal yapımın tekrarı niteliğinde

Orjinal yapımda Müjdat Gezen, Melek Baykal, Çağla Şıkel ve Alişan gibi isimlerin rol aldığı dizi, yeni kadrosuyla 10 yıl aranın ardından tekrar izleyici karşısına gelecek. Orjinal yapımda Ferhat ve Sultan'ın Sultan'ın annesi Pembe tarafından engellenen aşkını konu alan dizi, yeni yapımda da aynı konuyu işleyecek. Sürekli evlilik planları Pembe tarafından bozulan çiftin düştüğü komik durumlar ekrana yansayacak.

Kadro Evleneceksen Gel adayları ile dolu!

Dizinin yeni kadrosunda ise Evleneceksen Gel isimli programda eş arayan ve piste çıkıp dans etmesi ile meşhur olan Solmaz Çiros ve talibi Kaan Güvenilir yer alacak. Ayrıca kadronun geri kalanında Evleneceksen Gel'deki diğer adaylar yer alacak.

Kendisi de Roman kökenli olan Solmaz, renkli kişiliği ve danslarıyla tanınıyor. Ferhat ve Sultan tiplemelerinde yer alacak ikilinin oyunculuk performansı ise nasıl olacak merak konusu.

Çekimlerine başlanan dizi ile alakalı gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin