resim yok
03 Mayıs 2013 - 00:00

Bir dizi daha ekranlara veda ediyor!

 

Evlilik Okulu vedaya hazırlanıyor!

 

Birol Güven'in yapımcılığını yaptığı STV ekranlarında gösterilen Evlilik Okulu dizisi final yapıyor.

Geçtiğimiz günlerde yayın akışında gerçekleştirilen değişikliğin ardından Samanyolu TV'de Pazartesi akşamı 20.00'ye alınan; başrollerinde Hakan Vanlı, Açelya Akkoyun gibi tanıdık isimlerin bulunduğu Evlilik Okulu dizisi final yapıyor.

 

Neden: İzlenme oranları


Yapımcılığını Birol Güven’in, yönetmenliğini ise Uğur Yağcıoğlu’nun üstlendiği Evlilik Okulu’nun istenilen izlenme oranlarına bir türlü ulaşamadığı için yayından kaldırıldığı belirtiliyor.

 

Final tarihi net değil

Evlilik Okulu dizisinin final bölümünün hangi bölüm olduğu ise henüz belirsiz..

 

Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümü ile veda etmesi bekleniyor.

 

Dizi hakkında

Yapımcılığını Birol Güven’in, yönetmenliğini ise Uğur Yağcıoğlu’nun üstlendiği, sıcak bir aile dizisi olan Evlilik Okulu’nun başrollerini Açelya Akkoyun ve Hakan Vanlı paylaşıyor.
[reklam]
Evlilik Okulu, ortalama bir Türk ailesi üzerinden aile olmanın, aynı çatı altında yaşamanın önemini vurgulayan eğlenceli ve sıcak bir aile komedisi.

Hem evlilere hem de evlenme arifesinde olan çiftlere, belki de unutulmak üzere olan insani ve sosyal değerleri hatırlatan Evlilik Okulu, aynı zamanda bir mahalle sıcaklığı da barındırıyor. Evlilik Okulu, İstanbul’un henüz metropolleşmemiş bir mahallesinde yaşayan insanların, esnafıyla, komşusuyla birlik ve beraberlik içinde, sorunları nasıl çözdüklerini ele alıyor.

Dizi, üç çocuğu olan ve boşanmak isteyen bir çiftin, mahkeme tarafından evliliklerini kurtarmak üzere evlilik okuluna gönderilmelerini ve ardından gelişen olayları komik bir dille anlatıyor.

 


 

EVLİLİK OKULU 8. bölüm fragmanını izlemek için tıkla!

 

4. ANTALYA TELEVİZYON ÖDÜLLERİ'NDE HANGİ DİZİLER KAZANDI? İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin