resim yok
03 Mayıs 2013 - 00:00

Nasıl böyle formda kalıyor?

 

Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşan ve sona eren Doktorlar dizisindeki Ela rolüyle tanıdığımız Yasemin Ergene, Bebek'te dondurma sırasında görüntülendi.

 

İkinci çocuğunun ismi


Anadolu Holding’in patronu Tuncay Özilhan’ın oğlu İzzet Özilhan’la mutlu bir evliliği olan sanatçının ikinci çocuğuna Ela ismini verdiği öğrenildi.

Aynı zamanda MC Donalds’ın Türkiye Distrübütörü olan eşi İzzet Özilhan’ın sahibi olduğu MC Donalds’ta sıraya girip dondurma alan Ergene parayı ödedikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

ERKEK OLURSA ADI TUNCAY OLACAK

Çocuğuna Ela ismi vermesiyle ilgili olarak; güzel oyuncu

“Kısa isimleri seviyorum o yüzden Ela ismini verdik. Erkek çocuğum olursa da ismini Tuncay koyacağız” dedi.

 

Formunu nasıl koruyor?

Formunu korumasıyla ilgili olarak Yasemin Ergene,
[reklam]
“Doğum sonrası çok dikkat ettim kendime, kilo almadım, daha önce aldıklarımı da verdim. Çok az bir şey kaldı fazlalık, onları da veriyorum” dedi.

Yasemin Ergene daha sonra bankamatikten para çekerek Bebek’ten ayrıldı.

 

Bin şahit lazım!

Doğum sonrası verdiği kiloları ile herkesi şaşırtan Yasemin Ergene obektiflere inanılmaz bir değişimle yansıdı. Ergene, 2 haftada hamile kalmadan önceki kilosuna döndü. Ergene için 'doğurdu' demeye bin şahit lazım.

 

 

YASEMİN ERGENE ARTIK EKRANLARDA OLMAYACAK MI? İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin