Exatlon Challenge yarışmacısı Elanur Pat kimdir?Kaç yaşında?

Acun Ilıcalı, Exatlon Challenge yarışmacılarını açıkladı! Elanur Pat kimdir?

Merve Mutlu
15 Kasım 2019 - 16:14
Yeni Bölüm

Acun Ilıcalı, yeni projesi Exatlon Challenge'ın yarışmacılarını nihayet açıkladı. Sosyal medya ünlülerinden oluşan 18 kişilik ekip ile yola çıkan Ilıcalı'nın ekibinde Elanur Pat da var. İşte tüm merak edilenler!

Elanur Pat kimdir?

19-11/15/elanur.png

RunalexX kullanıcı adlı sosyal medya ünlüsüdür. 30 Aralık 2000 tarihinde doğdu. aslen Ordu’lu olan Pat, Bilgisayar Programcılığı 1. sınıf öğrencisi. Twitch yayınları ile adını duyuran Elanur en son "Bela" adlı bir şarkı çıkararak yayıncılığın ardından bu alanda da içerik üretti. 

19-11/15/elanur-bela.png

Exatlon Challenge nedir?

Yarışmada olduğu çok önceden açıklanan Orkun Işıtmak daha önce katıldığı bir magazin programında bu projeden bahsetmiş, "Exatlon Challenge, Survivor'dan farklı olacak ve toplamda 18 yarışmacı aynı evde kalacak. Farklı takımlarda 9'ar şekilde bölünecek olan 18 yarışmacı aynı evi paylaşacaklar ve bir yandan da Reality Show tarzında bir proje ortaya çıkacak. Öte yandan projede çok önemli isimler yer alıyor. Onları daha sonra açıklayacağım." demişti.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin