Exatlon Challenge yarışmacısı Furkan Kaya kimdir?

Acun Ilıcalı'nın yeni yarışma programının yarışmacıları belli oldu. Furkan Kaya kimdir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
15 Kasım 2019 - 15:50
Yeni Bölüm

Acun Ilıcalı'nın yeni projesi olan Exatlon Challenge'ın yarışmacıları açıklandı. 18 youtuber'ın yer alacağı yarışma Dominic'te yapılacak ve tanınmış isimler eğlenceli bir projeye imza atacak. Projede yer alan isimlerden biri de Furkan Kaya oldu. 

Furkan Kaya kimdir?

19-11/15/agir-saglam-furkan.jpg

Ağır Sağlam ismiyle Youtube üzerinde dikkatleri üzerine çeken Furkan Kaya yaşında ve Şehir Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü mezunu.  Kuvvet, kondisyon ve postür düzeltici egzersizler eğitmenliği yapan Kaya, Youtube'da 446 bini aşan takipçiye sahip. Instagramda da çok sayıda takipçiye sahip olan Kaya, profesyonel koçluk yapıyor. 

Exatlon Challenge nedir?

Yarışmada olduğu çok önceden açıklanan Orkun Işıtmak daha önce katıldığı bir magazin programında bu projeden bahsetmiş, "Exatlon Challenge, Survivor'dan farklı olacak ve toplamda 18 yarışmacı aynı evde kalacak. Farklı takımlarda 9'ar şekilde bölünecek olan 18 yarışmacı aynı evi paylaşacaklar ve bir yandan da Reality Show tarzında bir proje ortaya çıkacak. Öte yandan projede çok önemli isimler yer alıyor. Onları daha sonra açıklayacağım." demişti.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin