Exxen Gibi 2.Sezon Tanıtım Videosu Yayınlandı

Gibi 2.sezonu 1.bölüm tanıtım videosu yayınlandı. Dizinin ikinci sezonu yine iddialı bir şekilde dönüş yapacak. Peki ilk bölümde neler izleyeceğiz?

Gibi, kaldığı yerden devam ediyor. Exxen’in kendine has tarzıyla ünlenen dizisi Gibi, yılbaşıyla beraber yeni sezonlarıyla ekrana gelecek. 2.sezonun duyurusunu daha önce de yapmıştık. İlk bölümlerini 31 Aralık tarihinde göreceğimiz yapımın, bu kez yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı.

Aslında bu tam olarak yeni sezon tanıtım filmi olmadı. Bu yeni sezonun ilk bölümü için yayınlanmış bir tanıtım filmi oldu. Zaten 45 saniyelik tanıtım videosu da bize söyleyecek söz bırakmıyor. Gördüğümüz şu ki yapım kaldığı yerden aynı enerji ile devam edecek.

Gibi 2.sezon İlk Bölüm Tanıtım Videosu!

İlk bölüm için yayınlanan tanıtım videosuna baktığımız zaman bu sefer kahramanlarımızın yeni bir konuğu olduğunu göreceğiz. Bir sporcu arkadaşları ikilinin evine konuk olacak.

Tabii ki kahramanlarımız sporcu arkadaşlarını rahat ettirmek için elinden geleni yapacak. Özel tarifler mi dersiniz yoksa beslenme alışkanlıklarına ayak uydurmak için özel hazırlıklar mı dersiniz.

Sporcu misafirlerine ayak uyduracak olan kahramanlarımız yine kahkahaya boğacak orası kesin. Şimdilik Gibi 2.sezonu için sadece ilk bölüm fragmanı paylaşılmış durumda.

Zaten daha önce yeni sezonu duyuran bir tanıtım filmi gelmişti dediğimiz gibi. Bu artık yayınlanacak olan ilk bölümden bir ön izleme niteliğinde oldu.

Ama hala dizinin 2.sezonunun kaç bölüm olacağı hakkında bir fikrimiz yok. Yine birinci sezon gibi olacak olursa 12 bölüm görürüz. Muhtemelen bu da yakın zamanda belli olacaktır.

Ayrıca 2.sezon final sezonu mu olacak yoksa bir üçüncü sezon daha gelecek mi bu konuda da konuşmak için henüz çok erken. Exxen tutan yapımlarını devam ettiriyor sadece bunu biliyoruz. İkinci sezonun da başarı elde etmesi, 3.sezonu müjdeleyebilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin