Exxen Leyla ile Mecnun Kaç Sezon Sürecek?

Exxen Leyla ile Mecnun kaç sezon olarak yayınlanacak. Son gelen iddialar dizinin hayranlarının bir hayli sevinmesine neden olacak. Peki kaç sezon planlanıyor?

Exxen Leyla ile Mecnun dizisi, harika bir çıkış yakaladı. Açıkçası dizinin hayranları için iyi bir haber olduğu kadar, Exxen için de dizi ilaç gibi geldi. İzleyici kitlesini dizi sayesinde arttıran platform, yapıma bir hayli önem göstermeye de başladı. Yakın zamanda dizinin yeni sezon çekimlerinin tamamlandığı konusunda bilgileri de paylaşmıştık. 2.sezonun ne zaman gelebileceği konusunda da bazı bilgileri ekledik. Bir diğer önemli konu ise Exxen Leyla ile Mecnun kaç sezon sürecek noktası.

Bu konuda da yeni bazı iddialar gelmiş durumda. Gelen iddialar için değerlendirme yapacak olursak diziyi daha uzun süre göreceğiz.

Exxen Leyla ile Mecnun, 6.sezon Sürebilir

Sektörde yer alan son iddialara göre, dizi ilgi çekmeye devam ettiği sürece çekilmeye de devam edecek. Şu an 2.sezonun çekimlerinin tamamlandığı ve yeni sezonun yayınlanmasının beklendiğini biliyoruz.

2.sezonun yayınlanmasının hemen ardından ise 3.sezon çekimlerinin başlayacağı iddia ediliyor. Ocak ayında yeni sezon çekimlerine geçileceği konusunda iddialar var.

Dizinin bu şekilde ilgi görmeye devam ettiği sürece 6.sezona kadar devam edeceği ve 60 bölüm olarak yayınlanacağı da söyleniyor. İddialara göre şimdilik planlanan 60 bölüm, yapımın devam etmesi. Fakat bu bölüm sayısı, gösterilen ilgiye göre daha da artabilir.

 21-12/03/exxen-leyla-ile-mecnun-kac-sezon-surecek-2.jpg

Daha az olur mu bilemiyoruz ama görünen o ki 60 bölüm çıkacak. Şimdiden 3.sezon çekimlerine hazırlık yapıldığı biliniyor. Bir de işin dikkat çeken tarafı sezonlar arasında çok uzun süreler olmuyor.

Kısa aralıklarla yeni sezonlara geçildiğini görüyoruz. Bu da sezonlar 10 bölümlük kısa süreli olsa da izleyicilerin tatmin olmasını sağlıyor. Şu an için Exxen Leyla ile Mecnun dizisinde her şey iyi gidiyor gibi gözükmekte. Bakalım gerçekten 60 bölüme kadar devam edilecek mi? Bu Exxen için de güzel olacak. En uzun soluklu dizisini sunacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin