Ezgi Mola hamile! "İstedim oldu!"

Geçtiğimiz günlerde Mustafa Aksakallı ile nikah masasına oturan oyuncu Ezgi Mola müjdeli haberi hayranlarıyla paylaştı! Ezgi Mola hamile mi? Ezgi Mola kaç aylık hamile? Bebeğinin cinsiyeti ne? Ezgi mola anne mi oluyor? Ezgi Mola kimdir? Eşi kimdir? Ezgi Mola ne zaman evlendi?

Pınar Alçiçek
24 Mayıs 2023 - 17:33
Magazin

'Kocan Kadar Konuş', 'Organize İşler', 'Erşan Kuneri' ve 'Masumlar Apartmanı' gibi popüler projelerde imzası geçen Ezgi Mola dört yıldır birliktelik yaşadığı Mustafa Aksakallı'dan hamile olduğunu müjdeledi!

İLGİLİ İÇERİK

23-05/24/646e0b624e3fe11424202ce5-1684939244.jpg

Nikahın hemen ardından çıkan hamilelik söylentilerini kesin bir dille yalanlayan Ezgi Mola, Levent'teki menajerlik ofisine girerken basın mensuplarına yakalandı. Soruları cevaplamaktan kaçınmayan Mola, hamilelik müjdesini verdi!

Muhabirlerin sorduğu 'Düğün öncesi herhangi bir talep oldu mu?' sorusunu yanlış anlayan Mola; "İstedim. İstedim, oldu. Allah'a şükür istedim, oldu. Doğru duydunuz, oldu. Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelecek diye düşünüyorum." cevabını verdi.

Henüz çok erken olduğunu ve bebeğinin cinsiyetinin de isminin de belli olmadığını söyleyen oyuncu "Ailemiz biliyor, onlarla paylaştık çok mutlu olacakları için. Arkadaşlarımız bu haberden sonra öğrenecekler. Etrafımdaki arkadaşlar yeni duyacak." dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin