Ezgi Mola nihayet aradığı aşkı buldu! Güzel oyuncu bakın kime aşık oldu!

Başarılı ve güzel oyuncu uzun süren yalnızlığını nihayet bozdu ve aşık olduğunu itiraf etti. Bakın Ezgi Mola aşkı kimde buldu? Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
30 Ekim 2018 - 17:19
Magazin

Uzun zamandır hayatında kimse olmayan Ezgi Mola, aradığı aşkı nihayet buldu. Geçtiğimiz günlerde adı, ses teknisyeni Levent İntepe ile anılan güzel oyuncu,"Levent İntepe ile evlilik hazırlıkları yaptığınız doğru mu?"sorusuna "Ne sevgilisi, ne evliliği! Evli barklı insanla ne işim olur? Allah korusun" cevabını vermişti.

35 yaşındaki güzel oyuncu Ezgi Mola'nın kalbini çalan kişinin işletmeci Mustafa Aksakallı olduğu öğrenildi. İddiaya göre öncesinde çok yakın iki arkadaş olan çiftin dostluğu zamanla aşka dönüştü. Çift bu güzel haberi bir süredir saklasa da haber kulislerde konuşulmaya devam etti. Birbirlerini beğeni ve yorum yağmuruna tutan çifti nazar korkusu sardığı konuşuluyor. 

18-10/30/mustafa-aksakalli.jpg

"Uzun zamandır aradığım aşk, meğer çok yakınımdaymış..."

gercekgundem.com'un haberine göre; dostluktan aşka dönüşen ilişkileriyle ilgili olarak Ezgi Mola, "Uzun zamandır aradığım aşk, meğer çok yakınımdaymış. Nazar korkusu yüzünden şimdilik ilişkimizi saklamak en iyisi" dediği öğrenildi. 

Mustafa Aksakallı kimdir?

18-10/30/mustafa-aksakalli-kimdir.jpg

Kuşadası'nda eğlence işletmeciliği yapmaktadır. İzmir'de yaşamaktadır. 

Ezgi Mola hangi projelerde yer aldı?

2016 Kocan Kadar Konuş

2016 Kocan Kadar Konuş: Diriliş

2013 Celal ile Ceren

2013 Sen Aydınlatırsın Geceyi

2013 Soğuk

2013 Patron Mutlu Son İstiyor

2012 Pazarları Hiç Sevmem

2011 Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi

2011 Dedemin İnsanları

2010 Veda

2006 Hayatımın Kadınısın

2006 Hokkabaz

2005 Organize İşler

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin