Hazal Kaya ve Ali Atay evleniyor mu? Düğün ne zaman olacak?

Bizim Hikaye dizisinde rol alan Hazal Kaya ve fenomen dizi Leyla ile Mecnun dizisiyle unutulmazlar arasına giren Ali Atay evleniyor mu? Detaylar haberimizde.

Merve Mutlu
30 Ekim 2018 - 16:49
Magazin

Ekranların sevilen ve beğeniyle izlenen oyuncusu Hazal Kaya, 5 yıldır beraber olduğu yönetmen ve oyuncu sevgilisi Ali Atay'la evlenme kararı aldı. Akşam Life'ın haberine göre; evlilik müjdelerini ilk olarak aile ve dostlarıyla paylaşan çift bu yaz nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Düğün tarihi konusunda net bir karara varamayan çiftin düğün mekanı olarak Cunda, Çeşme ya da Bozcaada arasından Cunda'yı seçtikleri öğrenildi. 

18-10/30/hazal-kaya.jpg

Ali Atay kimdir?

18-10/30/ali-atay.jpg

1993-96 yılları arası Knight Errant adlı grubun vokalistliğini yaptı. 1999’da Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Krek adlı bir tiyatro topluluğunun kurucularından ve oyuncusu. Krek Tiyatro Topluluğu 1999 yılında Berkun Oya ve Ali Atay tarafından İstanbul'da kuruldu. Topluluk, kuruluşundan bu yana Berkun Oya'nın yazdığı ve yönettiği oyunları sahnelemektedir. Beyoğlu’ndaki Dulcinea’da "Adamlar" adlı bir gösteri yaptılar, İSM’de de "Op’la Zo’nun Dramı" adlı bir oyun oynadılar. Atay "Şapkadan Babam Çıktı" adlı dizide başarısız illüzyonist Maksut’u oynamıştır. Leyla ile Mecnun adlı komedi dizisinde Mecnun Çınar'ı oynamıştır (Dizi TRT tarafından yayından kaldırılmış bu nedenle bu karakteri sonlanmıştır.) , ve dizi ekibi ile beraber oluşturulan Leyla The Band grubunun vokalistidir.

Hazal Kaya kimdir?

18-10/30/hazal-kaya-b.jpg

1 Ekim 1990'da Gaziantep'te doğan Hazal Kaya ilkokulu Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu'nda, liseyi İstanbul İtalyan Lisesinde okumuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne Ve Gösteri Sanatları Yönetimi, Performans bölümüne 2009 yılında girmiştir ve halen eğitimi devam etmektedir. 2006 yılında Acemi Cadı dizisinde 46. bölümde konuk oyuncu olarak yer almıştır. 2007 yılında ilk kez Genco adlı bir televizyon dizisinde başrol oynadı. Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal'i canlandırmıştır. 14 Ocak 2011 Show TV'de başladığı Adını Feriha Koydum adlı diziyle ekranlara geri döndü. Adını Feriha Koydum dizinin 2. sezon finalinde diziden ayrılan Hazal 2012-2013 sezonunda Son Yaz-Balkanlar 1912 ile ekrana döndü. Ancak dizi iyi rating almadığı gerekçesiyle yayından kaldırıldı. Şu anda Bizim Hikaye dizisinde başrolde oynamaktadır.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin