Ezgi Mola ve sevgilisinden ilk poz nihayet paylaşıldı!

Güzel oyuncu Ezgi Mola ve sevgilisi ilk kez fotoğraf paylaştılar. İşte o kare..

Merve Mutlu
08 Şubat 2019 - 15:00
Magazin

Şimdilerde kadrosunda Enis Arıkan, Serenay Sarıkaya, Merve Dizdar, İbrahim Selim ve Şükrü Özyıldız'ın rol aldığı Alice Müzikali'nde kötü kalpli kraliçe karakterini canlandıran ve ilk kez bir müzikalde yer almanın heyecanı ve tatlı yorgunluğu içinde olan Ezgi Mola ve sevgili Mustafa Aksakallı nihayet fotoğraf paylaştı. 

Uzun süredir hayatında kimse olmayan ve yalnızlığı ile ilgili birçok espri yapılan Ezgi Mola, nihayet gönlünü Mustafa Aksakallı'ya kaptırmış ve bir ilişkiye başlamıştı. 

19-02/08/ust.png

Dün akşam Serenay Sarıkaya’nın başrolünde oynadığı Alice Müzikali'nin prömiyeri öncesinde Ezgi Mola ve sevgilisi Mustafa Aksakallı aşklarını ilan ettiler. Bir süredir ilişkileri olan ancak birlikte görüntü vermeyen Ezgi Mola ile işletmeci sevgilisi Mustafa Aksakallı nihayet kural bozdu. Mustafa Aksakallı, birlikte oldukları anları ait bu fotoğrafı "Kraliçem" notu ile paylaşarak hem müzikaldeki role hem de kalbindeki yerine gönderme yaptı. 

Alice Müzikali'nde büyük kalabalık!

Tanıtımları bir süre önce yapılan ve aylardır bütün oyuncuların büyük bir özveri ile hem ders alıp hem de hazırlandıkları Alice Müzikali, geçtiğimiz akşam Zorlu Center'da prömiyerini yaptı. 

Zorlu Center’daki etkinliğe ünlü isimler de akın etti. Müzikali izleyenler arasında şarkıcı Hadise de vardı. Hadise, O Ses Türkiye yarışmasında yarışmacı olarak özel bölümde katılan Enis Arıkan’ı etiketlediği fotoğrafı “Sözümü tutarım” notu ile Instagram’da paylaştı.

19-02/08/enis.png

 

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin