Gülperi İnci (Münibe Millet) kimdir?

Gülperi dizisinin yeni bölümünde konuk oyuncu olarak Münibe Millet'i İnci karakteri ile izleyeceğiz!

Nurşah
08 Şubat 2019 - 14:31
Yeni Bölüm

Cuma akşamlarının sevilen dram dizisi Gülperi heyecanla beklenen bölümleri ile izleyicilerin beğenisini kazanıyor. Dizinin yeni bölümünde İnci karakterini canlandıran Münibe Millet kimdir? Hakkında merak edilenler...

19-02/08/gulperi-inci.jpg

Gülperi İnci karakterini canlandıran Münibe Millet kimdir?

Pera Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümü'nde eğitimine başlayan sanatçı, Tiyatro Pera'da bir çok oyunda rol almıştır. Oyunculuk eğitiminin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümünü bitiren Millet, tiyatronun yanısıra sinema, diziler ve reklamlarda da rol almıştır. Aynı zamanda drama eğitmenliği ve seslendirme yapmaktadır.

Hayat Bağları, Evdeki Yabancı, Yeditepe İstanbul gibi sevilen televizyon dizilerinde rol almıştır. Münibe Millet son olarak Show Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Gülperi dizisinde İnci karakteri ile rol alacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin