Çukur dizisi yeni bölümden Game of Thrones'a güldüren gönderme!

Sevilen dizi Çukur'un yeni bölüm tanıtımından Game of Thrones dizisine gönderme yapıldı.

Merve Mutlu
08 Şubat 2019 - 12:57
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'in rol aldığı; Ercan Kesal, Dilan Çiçek Deniz, Perihan Savaş gibi oyuncuların da başarıyla eşlik ettiği Çukur dizisisinin 2. sezon 19. bölüm fragmanı yayınlandı. 

Çukur'un yayınlanan yeni bölüm fragmanında, dünyaca ünlü yabancı dizi Game of Thrones'a yapılan gönderme, izleyenleri güldürdü. 

19-02/08/.png

Çukur yeni bölümde neler olacak?

Yayınlanan tanıtıma göre Çukur yeni bölümünde: Koçovalılar toplanıp konuşuyorlar ve Karakuzular'ın geri döneceği söyleniyor. Cumali'nin sert çıkışlar yaptığı bu konuşmada İdris Koçovalı ipleri ele alıyor. 

Kemal, abisi Metin'in yaptığı şeyi yani Yamaç'ı vurduğunu öğreniyor ve "Abi sen ne yaptın" diyerek tepki gösteriyor. Diğer yandan da Meliha'nın İdris'e destek olduğu anlar oldukça dikkat çekiyor. "Çukur da senin suyun, suyuna geri dön" diyen Meliha, Çukur yüzünden zamanında kendisini terk eden İdris'i de şaşırtıyor. 

19-02/08/kara.png

Karakuzular ilginç  bir ordu oluşumu ile Çukur'a dönme planları içine giriyorlar. "Koçovalılar Çukur'da Çeto, ve sen daha bizim ne kadar deli olduğumuzu görmedin" diyerek büyük bir mücadelenin sinyalini veriyor. 

Yamaç'ın, taht misali koltuğuna kurulan İdris Koçovalı'nın yanında oturduğu anlarda "Winter is coming" sözleri ile dünyaca ünlü yabancı dizi Game of Thrones'a gönderme yaptığı anlar ise izleyenleri güldürüyor. 

19-02/08/winter.png

Çukur 52. yeni bölümüyle 11 Şubat akşamı saat 20:00'da Show'da!

Çukur dizisi yeni bölüm fragmanı :

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin