Çarpışma dizisinden merak uyandıran paylaşım... 25. bölüm çok heyecanlı!

Ay Yapım imzası taşıyan Çarpışma dizisinden final iddialarını yalanlayacak bir paylaşım geldi! İşte detaylar...

Nurşah
08 Şubat 2019 - 12:45
Gündem

Çarpışma dizisi geçtiğimiz Kasım ayında izleyici karşısına çıkmış ve başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ile beğeni kazanmıştı. Buna rağmen reytinglerde beklenen başarıyı sağlayamaması Çarpışma final yapacak iddialarının gündeme gelmesine sebep olmuştu. Dün akşam ekrana gelecek 9. bölüm öncesi Çarpışma dizisi resmi Instagram hesabından sürpriz bir paylaşım geldi!

 19-02/08/arpisma-dizi-paylasim-1549618284.jpg

Çarpışma dizisinden merak uyandıran paylaşım!

Dün akşam yeni bölüm öncesi paylaşılan gönderide "Bu akşam yayınlanacak 9. bölüm çok heyecanlı ama 30 Mayıs'ta yayınlanacak 25. bölüm çok daha heyecanlı!" sözleri yer alıyordu. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren final yapacağı iddiaları ile gündeme gelen dizinin bu paylaşımı final iddialarını reddeden bir niteliğe sahip...

Dizinin takipçileri tarafından büyük bir heyecanla karşılanan gönderi kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin