Osman Sonant ve Binnur Kaya Yoksul Akraba dizisinde!

NTC Medya imzası taşıyacak olan yeni dizi Yoksul Akraba'nın oyuncu kadrosu giderek belirginleşiyor. Sevilen isimler Binnur Kaya ve Osman Sonant diziye dahil oldu!

Nurşah
08 Şubat 2019 - 11:38
Gündem

Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlaması için görüşmelerin devam ettiği Yoksul Akraba dizisinde usta isim Binnur Kaya'nın rol alacağını sizlere duyurmuştuk. Dizinin oyuncu kadrosuna Osman Sonant da katıldı!

19-02/08/osman-sonant-yoksul-akraba.jpg

Yoksul Akraba'nın oyuncuları belli oluyor

NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği olan dizi şimdiden merak konusu oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Leyla ile Mecnun dizisinde Yavuz karakterini canlandıran ve başarılı performansı ile beğeni kazanan Osman Sonant Yoksul Akraba dizisi le anlaştı... Osman Sonant son olarak Star Tv'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'de rol almıştı.

19-02/08/yoksul-akraba-oyuncular.jpg

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin de yönetmenliğini yapan Deniz Yorulmazer'in imzasını taşıyacak Yoksul Akraba dizisinde Damla Colbay ile Gülcan Arslan da rol alacak ve birisi zengin birisi de fakir olan iki ailenin hikayesi televizyon ekranlarına taşınacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin