Avlu dizisine 29. bölümde 4 yeni oyuncu katıldı!

Avlu dizisi güçlü hikayesi ve başarılı kadrosuyla dikkat çekmeye devam ederken, 29. bölümde 4 yeni oyuncu daha katıldı. İşte o oyuncular..

Merve Mutlu
08 Şubat 2019 - 10:18
Yeni Bölüm

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse gibi başarılı oyuncuların paylaştığı ve perşembe akşamları Star Tv'nin vazgeçilmezi olan Avlu dizisi, heyecan oldu bölümlerle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz akşam 29. bölümü yayınlanan Avlu dizisine 4 yeni oyuncu daha dahil oldu. 

Hız kesmeden devam eden hikayesi ve işlediği konu ile gönüllere taht kuran Avlu dizisi, yepyeni kadın hikayelerine yer vermeye devam ediyor. Avlu'nun 7 Şubat akşamı yayınlanan son bölümünde diziye, Pelin karakterinin hikayesi ile birlikte 4 yeni oyuncu katılarak heyecanın dozunu artırdı. 

İdil Sivritepe

19-02/08/pelin-1549614508.png

Deniz'in kızı Ecem'e olan benzerliği ile dikkat çeken ve Deniz'in gözlerini dolduran Pelin'in hikayesi ise birçok kadının yaşamına ayna tutar cinsten. Annesi ve üvey babası ile yaşayan Pelin, zengin bir iş insanı olan üvey babası tarafından taciz edilmekte ancak kimseyi inandıramamaktadır. Annesinin ve ailenin itibarını korumaya çalışan Avukat Yıldıray yüzünden her defasında susturulan Pelin, üvey babasının tacizine karşı kendisini korumak için makasla onu yaralamıştır. Çok nüfuzlu biri olan üvey baba yoğun bakıma girince basının ilgisini çeken olayda Pelin'in annesi ve avukat Yıldıray, aile prestijini korumak adına Pelin'in ifadesini değiştirerek madde bağımlısı olduğunu ve üvey babası engel olmak istediği için yaraladığı yalanını söylettiler. 

Oldukça ürkek bir genç kız olan Pelin gerçekleri söylemek istese de annesi ve avukat yüzünden söyleyemez ve hapse girer. Deniz'in gerçekleri öğrenip korumaya almak isteyeceği Pelin, maddi durumu nedeniyle Kudret'in de radarına girmiştir. Saklaması gereken sırla birlikte Kudret'in koğuşuna geçmek zorunda bırakılan Pelin karakteri ile Avlu dizisine katılan ilk oyuncu İdil Sivritepe olmuştur.

Şevket Çapkınoğlu

19-02/08/evket-carpkin.png

Avukat Yıldıray karakterini canlandıran Şevket Çapkınoğlu, aile prestijini korumak adına yalanlar söyleyen ve adaleti yanıltan bir aile avukatıdır. 

Bülent Keser 

19-02/08/bulent-keser.png

Zerrin müdürün pis işlerini yapan kişidir. 

Zeynep Kumral

19-02/08/pelinin-annesi.png

Pelin'in annesidir. Sosyal statüsü ve ekonomik durumunu korumak için kızına bile ihanet ederek, uğradığı tacizleri görmezden gelmiş, kızının da susmasını ve kendisinin yanlış anladığını savunmuştur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin