Avlu'nun Derya'sı Simel Keçicioğlu diziden ayrılıyor mu?

Avlu dizisinin Derya'sı Simel Keçicioğlu diziden ayrılıyor mu?

Merve Mutlu
08 Şubat 2019 - 09:24
Yeni Bölüm

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse gibi başarılı oyuncuların paylaştığı ve perşembe akşamları Star Tv'nin vazgeçilmezi olan Avlu dizisi, yine heyecan dolu 29. bölümüyle geçtiğimiz akşam ekranlardaydı. 

Deniz kaptanın, içlerindeki haini aramasıyla büyük merak uyandıran bölümün sonunda aranan hain bulundu...

19-02/08/derya-avlu.jpg

Hasret'in verdiği akılla, Özge'nin ve Kudret'in torununun tutulduğu hastanenin adını herkese başka veren Deniz, Kudret'in hangi hastaneye adam göndereceğini öğrenerek hainin kim olduğunu öğrendi. Avlu dizisinde hain Derya çıktı.

Derya'nın Kudret için çalışmaya başlaması herkeste büyük bir şaşkınlık ve üzüntü yaratırken, Deniz cezasını kesti. "Kardeşliğimize ihanet ettin" dediği Derya için yoksayılma emri verdi. Herkesin surat çevirdiği, hain dediği, omuz attığı ve defol hain sözleriyle yıldırdığı Derya en sonunda dayanamadı ve ardında bir mektup bırakarak intihar etti..

19-02/08/der.png

Avlu dizisinde Köstebek çıkan Derya öldü mü?

Kudret'e çalışmaya başlayan Derya, yoksayılmaya ve nefrete daha fazla dayanamadı ve bir intihar notu bırakarak intihar etti. Neden Kudret'e çalıştığını açıkladığı mektupta, çok yaşlı olan annesinin son zamanlarını iyi yaşamasını istediği için yaptığını anlattı. Deniz onu bulduğunda ölmek üzereydi. "Affedecektim" diyen Deniz'in çığlıkları ve gözyaşları arasında Derya hastaneye kaldırıldı.

Avlu'nun Derya'sı Simel Keçicioğlu diziden ayrıldı mı?

Avlu dizisi 29. bölümde, Deniz'in takımında ve ailesi gibiyken Kudret'e çalışarak ihanet eden Derya, intihar etti. Derya'nın hastaneye kaldırılması ile de Simel Keçicioğlu'nun Avlu dizisinde devam edip etmeyeceği de yeni merak konusu oldu. 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin