Ezgi Mola'dan Enis Arıkan'a korkutan doğum günü sürprizi!

Dostluklarıyla sempati toplayan Enis Arıkan ve Ezgi Mola'nın sosyal medya paylaşımları beğeniyle takip ediliyor. Ezgi Mola'nın, Enis Arıkan'ın doğum günü sürprizi ise günün videosu oldu! İşte detaylar..

Merve Mutlu
03 Ocak 2019 - 09:34
Magazin

Dostlukları çok uzun yıllar öncesine dayanan Ezgi Mola ve Enis Arıkan'ın birlikte paylaştıkları sosyal medya paylaşımları oldukça beğeni ve sempati topluyor. 

Tanışıklıkları ve dostlukları çok uzun yıllara dayanan ve oyuncu olarak da şimdilerde Alice Harikalar Diyarı Müzikali'nde birlikte çalışan Ezgi Mola ve Enis Arıkan'ın yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor. 

19-01/03/enis.png

3 Ocak doğumlu olan Enis Arıkan'ın doğum gününü ilk kutlayan da yine dostu Ezgi Mola oldu. Ezgi Mola saat 00.00'ı geçtikten hemen sonra elinde doğum günü pastası ile Enis Arıkan'ın evine gitti. Enis Arıkan tam asansörden inecekken elinde mumları yanan bir pastayla Ezgi Mola'yı görünce şaşkınlığını saklayamadı. 

19-01/03/enisss.png

19-01/03/ezooo.png

 "Bugün benim doğum günüm" notuyla o anların videosunu paylaşan Enis Arıkan, takipçilerini güldürmeyi yine başardı.

19-01/03/enis-arikan.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin