Survivor 2019 yarışmacıları oylama nasıl olacak?

Acun Ilıcalı yılbaşı akşamında merakla beklenen Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan yarışması ile ilgili önemli detaylar paylaştı! Survivor 2019 yarışmacıları oylaması nasıl olacak? İşte detaylar!

Nurşah
02 Ocak 2019 - 17:27
Yeni Bölüm

Tv8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan yarışma programı, yayında olduğu süre boyunca en çok konuşulan programlar arasında yer alıyor. Her sene olduğu gibi bu sene de büyük bir merakla beklenen Survivor 2019 2 Şubat Cumartesi akşamı Tv8 ekranlarında ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak! Acun Ilıcalı bu sene büyük bir değişikliğe giderek Survivor yarışmacı adaylarını Youtube kanalı üzerinden izleyicileri ile paylaştı!

19-01/02/survivor-2019-oylama.Jpeg

Survivor 2019 yarışmacıları oylama sistemi nasıl olacak?

Acun Ilıcalı yılbaşı akşamı izleyici karşısında olan O Ses Türkiye programında Survivor 2019'un başlangıç tarihi izleyicilerle paylaştı. Tüm bunların yanında yepyeni bir sistemden de bahsetti. Merakla beklenen Survivor 2019 yarışmacı adaylarına ilişkin videolar Acun Medya Youtube kanalında izleyicilerin erişimine açıldı!

 

Survivor hayranlarının büyük bir hevesle akın ettiği Youtube kanalında birbirinden farklı ve yetenekli 30 yarışmacı adayının kendisini tanıttığı videolar yer alıyor. Acun Ilıcalı adaylar arasından yarışmada olmaya hak kazanan isimlerin, internet ortamında yapılacak oylama ile belirleneceğini belirtti fakat henüz oylama sistemi hakkında detaylı bilgi gelmedi. Türkiye- Yunanistan konsepti ile izleyici karşısında olacak Survivor 2019 yarışmacı adayları arasında Seda Ocak, Sami Levi, Azim Kaan Güvenilir, Hakan Kanık, Atakan Işıktutan ve pek çok isim yer alıyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin