Grown-ish 2. sezon bu akşam başlıyor! Yeni sezon fragmanı ve posteri

Freeform kanalının Grown-ish dizisi 2. sezonuyla geri dönüyor. Yeni sezonda neler olacak? Yeni sezon poster ve fragmanı...

ABC kanalının uzun soluklu dizilerinden Black-ish'in uzantı dizisi "Grown-ish"in 2. sezonu için artık geri sayım hızlandı!

"GROWN-ISH" 2. SEZON BAŞLIYOR!

Hikayesi; Johnson ailesinin en büyük çocuğu Zoey'in yüksek öğrenim hayatına odaklanan komedi dizisi 02 Ocak 2019'da yeni sezon prömiyerini gerçekleştiriyor.

Dizi, Freeform ekranlarında "Better" ve "Nothing Was The Same" isimlerindeki iki bölümün arka arkaya yayınlanmasıyla sezonu açacak.

20 BÖLÜMLÜK UZUN BİR SEZON!

13 bölümlük ilk sezonuyla eleştirmenlerden olumlu geri dönüşler alan Grown-ish'in 2. sezonu 20 bölümden oluşacak.

19-01/02/grown-ish-afis.jpg

Yara Shahidi ile birlikte Trevor Jackson, Francia Raisa, Emily Arlook, Jordan Buhat, Chloe & Halle Bailey, Luka Sabbat ve Deon Cole gibi oyuncular yeni sezon için geri dönecekler.

Yüksek öğrenim dünyasında gerek öğrenci gerekse yöneticilerin karşılaştıkları sorunlara güncel bir bakış atan yapımda Yara Shahidi, Dre (Anthony Anderson) ve Rainbow'un (Tracee Ellis Ross) popüler, şık ve sosyal açıdan oldukça aktif 17 yaşındaki kızları Zoey karakterine hayat veriyor. Zoey, yüksek öğrenimine başlayıp bir kere yuvasından ayrıldığında her şeyin kendi istediği gibi gitmediğini çabucak keşfediyor.

19-01/02/grown-ish-2-sezon-posteri-1546437843.jpg

ABC Signature Studios yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu senarist Kenya Barris, Helen Sugland, E. Brian Dobbins, Anthony Anderson, Laurence Fishburne ve Julie Bean'den oluşuyor.

"Grown-ish" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin