Stranger Things 3. sezon ne zaman başlıyor?

Netflix'in fenomen dizisi Stranger Things'in 3. sezon başlangıç tarihi duyurulurken, yeni sezon için bir de göz alıcı poster paylaşıldı.

"Bir yaz her şeyi değiştirebilir..."

1985 asla aynı olmayacak! 80'lerin bilim kurgu ve korku klasiklerine yaptığı göndermelerle gönülleri fetheden "Stranger Things" üçüncü sezonuyla geri dönüyor.

STRANGER THINGS 3. SEZON İÇİN FRAGMAN VE POSTER!

Netflix'in popüler dizileri arasında başı çekenlerden Stranger Things'in 3. sezonunun başlangıç tarihi sonunda duyuruldu. Bu duyurunun yanında yeni sezon için görselliğiyle dikkat çeken bir de poster paylaşıldı.

19-01/02/stranger-things-4-sezon-twitter-duyurusu.jpg

Tarih belki çok yakın değil ancak dizinin ne zaman başlayacağını bilmek bile hayranlar arasında heyecan yaratmış durumda:

Yeni sezon bölümleri 04 Temmuz 2019'da izleyiciyle buluşacak. Böylelikle sezonun başlangıç tarihi, Amerika'nın bağımsızlığını kutladığı tarihe denk getirilmiş oluyor.

19-01/02/stranger-things-dizisi.jpg

STRANGER THINGS 3. SEZON BÖLÜM İSİMLERİ

8 bölümden oluşacak yeni sezonun bölüm isimleri geçtiğimiz aylarda şöyle duyurulmuştu:

- Suzie, Do You Copy? (Suzie, duyuyor musun?)
- The Mall Rats (AVM Fareleri)
- The Case of the Missing Lifeguard (Kayıp Cankurtaran Dosyası)
- The Sauna Test (Sauna Sınavı)
- The Source (Kaynak)
- The Birthday (Doğum günü)
- The Bite (Isırık)
- The Battle of Starcourt. (Starcourt Savaşı)

19-01/02/stranger-things-3-sezon-posteri-1546433025.jpg

Hawkins, Indiana'da genç bir çocuğun aniden ortadan kaybolması, ardından doğaüstü güçlere sahip bir genç kızın ortaya çıkmasıyle başlayan gelişmeleri konu edinen Stranger Things'in oyuncu kadrosunda Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Charlie Heaton, Joe Keery, Priah Ferguson, Cary Elwes ve Jake Busey gibi isimler rol alıyor.

Stranger Things 3 | Tarih Duyurusu | Netflix:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin