Facebook Watch animasyon dizisi Human Discoveries fragmanı yayında! Dizi ne zaman başlıyor?

Facebook'un online izleme ağı Facebook Watch'ta yayınlanacak yetişkin animasyon komedisi Human Discoveries'in başlangıç tarihi belli olurken dizi için ilk fragman da yayınlandı.

10.000 yıl öncesine yolculuğa hazır mısınız?

HUMAN DISCOVERIES'TEN İLK GÖRÜNTÜLER GELDİ!

Facebook'un dijital yayın servisi Facebook Watch'ta izleyiciyle buluşacak animasyon dizisi "Human Discoveries" için ilk fragman yayınlanırken dizinin prömiyer tarihi de duyuruldu.

19-07/03/human-discoveries-izle.jpg

"HUMAN DISCOVERIES" KONUSU VE SESLENDİRME KADROSU

Seslendirme kadrosunda Zac Efron ve Anna Kendrick gibi yıldız isimlerin bulunduğu Human Discoveries'in hikayesi; insan uygarlığının ortaya çıkmaya başladığı dönemlerde yaşayan bir grup arkadaşa -Gary (Efron), Jane (Kendrick), Trog (Lamorne Morris), Minerva (Jillian Bell), Ugg (Paul Scheer)- odaklanıyor. Tabii ki, ateş ve tekerlek gibi gereksinimleri ilk keşfeden onlardır. Ancak çok daha önemlisi bu grubun sanat, alkol, moda, ırkçılık, gevezelik ve tek eşlilik karmaşası gibi unsurlarla tanışmasına tanıklık edeceğiz.

Chris Bruno & David Howard Lee'nin yaratıcılığını üstlendiği yapımın seslendirme kadrosunda Efron ve Kendrick dışında Lamorne Morris (New Girl, Valley of the Boom), Jillian Bell (Rough Night, 22 Jump Street), Paul Scheer (The League, Fresh Off the Boat), Stephanie Beatriz (Brooklyn Nine-Nine) ve Lisa Kudrow (Friends, The Comeback) gibi isimler bulunuyor.

19-07/03/human-discoveries-dizisi.jpg

ShadowMachine (Bojack Horseman) ve Efron'un yapım şirketi Ninja's Runnin' Wild ortak yapımcılığında hazırlanan dizide Efron ve Kendrick ile birlikte Bruno, Lee, Campodonico, Bulkley, Kirk J. Rudell, Jason Barrett ve Mike Simkin yürütücü yapımcılık görevini üstlenen isimler.

19-07/03/human-discoveries-afis-1562102758.png

HUMAN DISCOVERIES 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Human Discoveries, 16 Temmuz 2019 Salı günü Facebook Watch'ta prömiyerini gerçekleştirecek.

"Human Discoveries" (Facebook Watch) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin