resim yok
04 Ocak 2008 - 00:00

Fadik Sevin Atasoy, "Nasreddin Hoca Birgün" adlı oyunun ön çalışmalarını yapmak üzere yarın New York'a gidiyor. Başarılı oyuncu Fadik Sevin Atasoy, babası Sönmez Atasoy'un kurduğu "Art Society of New York"a bağlı olan ilk Türk Tiyatrosu'nda "Nasreddin Hoca Birgün" adlı oyunun ön çalışmalarını yapmak üzere yarın New York'a gidiyor. Son yıllarda pek çok başarılı projenin içinde yer alan Atasoy, babası Sönmez Atasoy'la yapacağı 15 günlük Amerika yolculuğu öncesi heyecanlı olduğunu belirtti. Genç oyuncu, babası tarafından yazılan ve 2004 yılında Müşfik Kenter ve Kadriye Kenter tarafından oynanan bu oyunun yönetmenliğini de üstlenmişti. Aralık ortası provalarına Türkiye'de başlanan "Nasreddin Hoca Bir Gün" oyunu, baba kızı aynı sahnede buluşturacak. Oyunun ön çalışmaları için Amerika'ya gidecek olan baba-kız, mayıs ayını ABD'de oyun sahneleyerek geçirecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin