resim yok
14 Aralık 2007 - 00:00

Vildan Atasever gidiyor mu? Büyük bir sansasyonla yayına giren Bıçak Sırtı, yoluna dolu dizgin devam ediyor... Özellikle AB grubunda zirve yapan Bıçaksırtı, Nejat İşler, Fikret Kuşkan, Mehmet Günsür, Erkan Can, Melisa Sözen, Vildan Atasever gibi tiyatro kökenli oyuncularıyla da dikkatleri üzerine topluyor. Bıçak Sırtı'nda canlandırdığı karakter senaryo gereği olaylardan çıkarılacak olan Vildan Atasever gidiyor mu? Peki ya onun yerine kim geliyor? O BIÇAK SIRTI'NA MI GELİYOR? Salı sabahı katıldığı Müge Anlı ile Dobra Dobra programında canlı bağlantı kuran hayranının "yeni projeleriniz var mı" sorusuna Amerika ve Hollywood festivallerinde sayısız ödül alan birkaç filmde yer alan Türkiye'nin en büyük starlarından biri olan Meltem Cumbul bakın neler söyledi; "Bıçak Sırtı'nın kadrosuna katılabilme gibi bir ihtimalim var, zaten baştan da bu diziden bana teklif gelmişti ama Amerika'daki işlerim uzayınca kabul edememiştim, şimdi ise yine böyle bir şey gündemde ama anlaşmam uymuyor, sizi de hemen sevindirmeyeyim. Şu an için kesin bir şey yok, zaman gösterecek, artık İstanbul'dayım..." Bıçaksırtı'nda neler olacak zaman gösterecek...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin