resim yok
22 Kasım 2007 - 00:00

Şarkın gizemli serüveninde aklıyla yola çıkan batılı bir müzisyen, Garba açılan kapıları kalbiyle aralayan doğulu bir kız, Ve dokuzuncu köyden de kovulup yurduna dönen ortaoyuncu, onları aşkın tınısıyla, hasretle birleştiren Halide Edip'in usta kalemi... Eskimeyen, eskimeyecek bir başyapıt: Sinekli Bakkal... Yepyeni senaryosuyla, bugün, yeniden Sinekli Bakkal... Türk edebiyatının unutulmaz eserlerinden biri olan Sinekli Bakkal, Pastel Yapım tarafından dizi film projesi olarak hazırlandı. İstanbul’un kenar sokaklarıyla lüks mahalleleri arasında yaşayan farklı sınıflardan kahramanlar aracılığıyla; II.Meşrutiyet öncesi toplumsal yaşam içinde yalpalayan insanların anlatıldığı roman tarafından günümüze uyarlandı. Öykü ve karakterler bugünün sinema ve televizyon izleyicisi için ilgi çekici hale getirilirken; nitelikli ve büyük bir kitlenin heyecanla, tartışarak ve keyifle takip edeceği bir proje oluşturuldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin