resim yok
26 Temmuz 2011 - 00:00

Fahriye Evcen "Yalancı Bahar"la ekranlara dönüyor...

 

Geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden 'Yaprak Dökümü' dizisinin yıldızı Fahriye Evcen, yeni dizisi 'Yalancı Bahar'la' ekrana dönmeye hazırlanıyor. Çekimlerine Ağustos ayında başlanacak olan dizide Fahriye Evcen, bu kez farklı bir karakterle ve çarpıcı bir senaryoyla izleyici karşısına çıkacak.

Hayatı değişecek

Dizinin konusu kısaca şöyle: Köklü ve varlıklı bir ailenin gelini ve bir anne olan Zeynep, geçmişte sevgilisiyle beraber dolandırıcılık yapan ancak daha sonra başka bir hayatı seçen çok güzel bir kadındır. Hapse giren eski sevgilisi daha sonra Zeynep'in hayatına tekrar dahil olup bütün düzenini altüst edecektir. Zeynep'in hayatı yaptığı bir hata yüzünden kabusa dönecek ve yalancı baharı uzun sürmeyecektir. Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği 'Yalancı Bahar' dizisinin yönetmenliğini ise Serkan İpekören üstlenecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin