Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti ikinci bebekleriyle görüntülendi!

Oğulları Karan ile ilk evlat mutluluğunu yaşayan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti ikinci bebeklerini kucaklarını aldılar. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin çocuklarının adı ne? Çiftin yeni doğan bebeğinin adı ne oldu? Burak Özçivit kimdir? Fahriye Evcen kimdir?

Volkan Usta
21 Ocak 2023 - 13:58
Magazin

2017 yılında dünya evine giren Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin heyecanla bekledikleri ikinci bebekleri Çarşamba günü Amerikan Hastanesinde sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmişti.

23-01/21/burak-1-2-850x592.jpg

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen 2. oğulları Kerem’i çarşamba günü kucaklarına almıştı. Ünlü oyuncu çift bu sabah bebekleriyle hastaneden ayrıldı.

23-01/21/burak-2-1024x673.jpg

Fahriye Evcen “Doğum çok güzel geçti, sağlığı yerinde… Benim de sağlığım yerinde… Çok güzel her şey” dedi. Burak Özçivit de bebeğin boyu ve kilosu sorulunca espri yaptı ve “Boyu benim kadar var” dedi. Fahriye Evcen Kerem’i ilk oğlu Karan’a benzettiğini belirtti. Doğuma kendisinin de girdiğini belirten Burak ÖzçivitKaran’da da doğuma girmiştim. Allah isteyen herkese versin, müthiş bir şey, tarif edilmez babalık duygusu… Allah isteyen herkese nasip etsin” diye konuştu.

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin