Kızılcık Şerbeti 13. Bölümüyle reytinglerde büyük bir yükseliş yaşadı!

Show TV'nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör'ün yer aldığı sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti 13. bölümüyle ekrana geldi. Peki Kızılcık Şerbeti 13. bölümde neler yaşandı? Kızılcık Şerbeti 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti 14. bölümde neler olacak? Kızılcık Şerbeti 13. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu? Kızılcık Şerbeti'nin konusu ne? Kızılcık Şerbeti 13.bölümde Doğa boşanmak istediğini Fatih'e söyledi!

Volkan Usta
21 Ocak 2023 - 12:58
Kültür Sanat

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” dün akşam ekrana gelen bölümüyle yine büyük beğeni topladı. Dizi ABC1 20+’da 7.42 izlenme oranı 16.01 izlenme payı, AB’de 6.89 izlenme oranı 17.92 izlenme payı, Total’de 5.18 izlenme oranı 11.47 izlenme payı aldı.

23-01/21/kizilcik-serbeti-1.jpg

TÜRKİYE OMURİLİK DERNEĞİ BAŞKANI KIZILCIK ŞERBETİ’NE KONUK OLDU!

Yayınlanan bölümde öğrenciler arasında gerçekleşen zorbalığa karşı farkındalık yaratmak isteyen Kıvılcım tüm öğrencilerin katıldığı bir seminer düzenledi. Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Başkanı Semra Çetinkaya’nın diziye konuk olduğu sahnede önyargının yol açtığı zararlara dikkat çekildi. Çetinkaya’nın gerçek hayat hikayesini öğrencilere anlattığı ders niteliğindeki sahne ekran başındaki izleyenlerin beğenisini kazandı.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-01/21/kizilcik-serbeti-4.jpg

DOĞA, FATİH’TEN BOŞANMAYA KARAR VERDİ!

Yayınlanan 13. bölümde Doğa, Fatih’in eve dönmesi için yaptığı konuşmalara rağmen boşanmak istediğini söyledi. Fatih ile aralarındaki fikir ayrılıklarından doğacak çocuklarının etkilenmesini istemeyen Doğa’nın en büyük destekçisi annesi Kıvılcım oldu. Alev, Doğa’dan Nursema’nın evlenmeyeceğini öğrendi ve Umut’a haber verdi. Alev’in yardımıyla Nursema ve Umut’un arasındaki buzlar erimeye başladı. Nursema, Umut’la ilişkisini bozan kişinin de annesi olduğunu öğrendi.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-01/21/kizilcik-serbeti-7.jpg

Mustafa ve Nilay’ın tekneyi satın almak için tefeciden borç aldığını öğrenen Abdullah ilk kez çok sinirlendi. Abdullah’ın, Mustafa ile yaptığı konuşma baba ve oğulun arasının açılmasına neden oldu. Kalbi kırılan Mustafa, babası ve Fatih’in kendisi hakkında yaptığı konuşmayı da duyduktan sonra aldığı kararla evi terk etti. Nilay’la Fatih’in otelinde kalmaya karar veren Mustafa, Kayhan’ın engeliyle karşılaştı.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-01/21/kizilcik-serbeti-6.jpg

Bölümde Doğa’nın; Nilay ve Mustafa’ya yardım eli uzatarak onları evinde ağırlaması dikkatleri çekti. Bölümün final sahnesinde ise Ömer, Kıvılcım’la bir araya geldi. Ömer, ölen kardeşi Bekir’in eşi Leman’la evlendirildiğini ve Metehan’ın aslında babası değil amcası olduğunu Kıvılcım’a itiraf etti. Ömer’in açıkladığı büyük sırrının ardından yaşanacaklar şimdiden büyük merak konusu oldu.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-01/21/kizilcik-serbeti-3.jpg

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yeni bölüm tanıtımında Kıvılcım’a her şeyi en baştan anlatması gerektiğini dile getiren Ömer’in pişman olduğu anlar ekrana geldi. Tanıtımda hasta olan Umut’a, Nursema bakıyor. Kayhan ve Ecem’in oynadığı oyunu Pembe’nin öğrendiği ortaya çıkıyor. Fatih’in, Doğa’nın elini tutmak istemesi ise “Acaba barıştılar mı?” sorusunu akıllara getiriyor.

23-01/21/kizilcik-serbeti-2.jpg

Kızılcık Şerbeti her cuma saat 20.00’de Show TV’de.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin