Sipahi'nin 7. Bölümünde Fahrettin suikasta uğrayacak!

Show TV'nin başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık'ın yer aldığı dizisi Sipahi'den yeni fragman yayınlandı. Peki Sipahi'nin 7. bölümünde neler olacak? Sipahi'nin 6. bölümünde neler yaşandı? Sipahi'nin konusu ne? Sipahi'nin oyuncu kadrosunda kimle var? Sipahi nerede çekiliyor? Sipahi'nin 7. bölümünde Korkut Ali ve Canan arasında neler yaşanacak?

Volkan Usta
21 Ocak 2023 - 12:51
Yeni Bölüm

Show TV’nin yapımını CNP Film’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat ve Sadi Canpolat’ın üstlendiği, başrollerinde Kaan YıldırımÖzge Gürel ve Kerem Alışık’ın yer aldığı dizisi Sipahinin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Sipahilerin teröre karşı yapılan bir eylemde olmaları dikkat çekerken ekibin planı merak konusu oluyor. Tanıtımda Fahrettin’in suikasta uğraması ise gerilimi artırıyor.

23-01/21/sipahi-4.JPG

SİPAHİ’NİN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Habtor’un karısı ve kızı artık Türk İstihbaratı’nın elindedir. Denizcilik İşletmeleri müdürünün kızı Merve, üzeri bomba yüklü bir yelekle halkın arasına hain bir eylem planı için gönderilmiştir. Goran ve Habtor’un planı ile Korkut Ali, kendi dedesi Fahrettin’e silah doğrultacaktır. Roketi taşıyan gemi nerededir? Ekip, kalabalığın içinde üzeri bomba dolu genç kızı oradan alır ve saniyeler içinde üzerindeki bombayı imha etmeye çalışacaktır. Yıldırım Bozok ölüm pahasına kızın elini bırakmayacaktır. Çünkü o kendi kızına hasret, vatanı için savaşan bir kahramandır.

23-01/21/sipahi-3.JPG

Büyük darbe alan kötü taraf Goran ve Habtor yeni bir plan peşindedir. Habtor, kızı ve karısını Türk İstihbaratı’ndan nasıl geri alacağının derdine düşmüştür. Geminin ikinci kaptanının vereceği bilgi çok önemlidir. Ekip, ikinci kaptanı içinde kaldığı çatışmadan sağ çıkarabilecekler midir? Sipahi ekibini hafife alan Goran ve Habtor’u yıkıcı bir sürpriz beklemektedir. Ali’nin dedesi Fahrettin, suikasta uğrayan kişi olacaktır. Kurşunlara tutulan Fahrettin’in vurulmasını engelleyemeyen Ali, yoğun bakımdaki dedesine intikam yemini edecektir. Roket yüklü gemi İskenderun Limanı’nda, Canan da Habtor’un eline yeniden geçecektir. Asıl büyük yıkım yaratacak ve durdurulamayacak olansa artık Ali’dir.

23-01/21/sipahi-6.JPG 

Sipahi yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin