Fahriye Evcen'den ikinci Çalıkuşu sürprizi!

Fahriye Evcen rol aldığı dizi için şarkı söyledi!

resim yok
24 Aralık 2013 - 13:14
Magazin

Güzel oyuncu Fahriye Evcen rol aldığı dizi için şarkı söyledi!

Fahriye Evcen'den bir sürpriz daha!

İşte detaylar:

 

İKİNCİ KEZ!

Güzel oyuncu başrolünü oynadığı 'Çalıkuşu' dizisi için ikinci kez şarkı söyledi.

Ba­şa­rı­lı oyun­cu­lu­ğuy­la mil­yon­la­rın gön­lün­de taht ku­ran Fah­ri­ye Ev­cen, rol al­dı­ğı di­zi için stüd­yo­ya gi­rip şar­kı söy­le­di.

 

''AYNI HEYECANI...''

Oyun­cu­lu­ğu ka­dar gü­zel se­siy­le de dik­kat çe­ken Fahriye Ev­cen;

''Şar­kı söy­le­me­nin man­tı­ğı­nı bil­mi­yo­rum, bu işi pro­fes­yo­nel ola­rak yap­mı­yo­rum ama ka­me­ra önün­de ne his­se­di­yor­sam mik­ro­fon önün­de de o he­ye­ca­nı his­se­di­yo­ru­m'' de­di.

 

''DAHA RAHATTIM VE...''

Daha önce 'Bahçede Yeşil Çınar' türküsünü seslendiren Evcen, ''Bahçede Yeşil Çınar çok sevdiğim bir türküydü.

Türküyü söylerken biraz daha zorlanmıştım ama bunda galiba daha rahattım ve daha fazla eğlendim'' dedi.

Ün­lü oyun­cu da­ha ön­ce söy­le­di­ği bir tür­küy­le de il­gi çek­miş­ti.

Daha önce Çalıkuşu için 'Bahçede Yeşil Çınar' türküsünü seslendiren Evcen, bu kez "Benim Gözüm Sende" adlı şarkıyı söyledi.

İlk olarak Özcan deniz’le oynadığı ‘Evim Sensin’ filminde güzel sesiyle ön plana çıkan Evcen, müzik yapımcılarından gelen albüm tekliflerini geri çevirmişti.[reklam]

ÇALIKUŞU DEVAM EDİYOR

Dizinin bu haftaki bölümünde neler olacak? İşte bölümün kısa özeti:

Feride'den umudunu kesen Kamran, yurt dışına gitmek için evden ayrılır. Bunu duyan Feride, aşkına yetişebilmek, onun gidişini durdurabilmek için konağa doğru hareket eder.

Nihayet yolları kesişir. Olanı biteni anlatır. Kamran, ona inanır. Feride, evlilik teklifine “evet” der. Dünyalar ikisinin olur. Konak son zamanlarda epeyce acı olaylar yaşamıştır. Bu güzel haberi biran önce evdekilere açıklamak isterler.

Öte yandan, Seyfettin Bey, Necmiye'nin yaptıklarını hazmedemez. Küskün bir şekilde, onu evden uzaklaştırır. Eşyaları hızlıca toplanır. Necmiye için yeni evinde bir hayat başlar. İntikam almak için artık daha çok sebebi vardır.

Besime Hanım'ın yüreği bir kez daha tutuşur. Konak iyice sessizleşir. Sessizlik birden bozulur. Ailenin dağılmasına çok üzülen Seyfettin Bey kalp krizi geçirir.

Aile bir kez daha üzüntüyle sarsılır. Yeni bölüm 24 Aralık Salı günü saat 20:00'de Kanal D'de...

 

 

ÇALIKUŞU DÜNYAYA AÇILIYOR! DETAYLAR BURADA!

 

ÇALIKUŞU yeni bölüm fragmanını izlemek için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin