Fahriye Evcen'li reklam göz kamaştırdı

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, bir giyim markasının reklam yüzü oldu. Evcen'in çok sayıda kıyafetle objektiflere yansıdığı reklam filmi izleyenlerden tam not aldı.

ozan
14 Kasım 2023 - 12:32
Magazin

Son olarak Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde yer alan oyuncu Fahriye Evcen, Koton'un reklam filmiyle birlikte yeniden kamer karşısına geçti. "Koton'la Çık Ortaya" başlıklı reklam filmi geçtiğimiz gün itibarıyla televizyon kanallarındaki yerini aldı. Günlük giyimden özel gecelere geniş bir yelpazedeki ürün tanıtımlarının yapıldığı reklam filmine Fahriye Evcen'in şık ve profesyonel halleri damgasını vurdu.

23-11/14/fahriye-evcen-2.png

İlk olarak maskulen bir tavır sergileyen kırmızı takım elbiseyle gördüğümüz Fahriye Evcen'in her giydiği kıyafetle mekan tercihleri de değişti. Değişmeyen tek şey ise Evcen'in kendinden ödün vermeyen dik duruşu oldu. Reklam filminde kıyafetler kadar Fahriye Evcen'in güzelliği de çok beğenildi.

23-11/14/fahriye-evcen-3.png

Etekten pantolona çok sayıda kıyafet değiştirilen reklam filmiyle Fahriye Evcen sosyal medyada konuşulanlar arasında da yerini aldı.

23-11/14/fahriye-evcen-6.png

Yaprak Dökümü, Çalıkuşu, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerin yanı sıra Aşk Tutulması, Aşk Sana Benzer gibi filmlerde yer alan Fahriye Evcen, kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit evliliğini devam ettiriyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin