Faik Öztürk hastane çıkışında görüntülendi: Fotoğrafları hemen silin!

56 yaşındaki ünlü isim Faik Öztürk hastane çıkışında objektiflere yakalanınca kız kardeşi tepki gösterdi... "Fotoğrafları hemen silin!"

Nurşah
20 Haziran 2018 - 12:00
Magazin

Bir süre önce Devlet Bahçeli cephesinde memleketi olan Elazığ'dan milletvekili olma isteğini dile getiren Faik Öztürk geçtiğimiz Nişantaşı semtinde bir hastane çıkışında objektiflere yakalandı... Ses sanatçısı Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı olan ünlü ismin yanında kız kardeşi bulunuyordu. 

18-06/20/faik-ozturk-hastane.jpg

Tekerlekli sandalyede fotoğraflarının alınması üzerine o sırada yanında olan kız kardeşi basın mensuplarına "Ben avukatım. Bu fotoğraf çıkarsa size dava açarım. Fotoğrafları hemen silin." diyerek tepki gösterdi...

Faik Öztürk'ün sağlık durumuna dair henüz bir açıklama getirilmedi... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

18-06/20/faik-ozturk-kimdir.jpg

Faik Öztürk kimdir?

Hiç ummadığı bir anda Safiye Soyman ile tanıştı. Israr üzerine birlikte bir televizyon programına katıldı. Ardından teklifler geldi, bir anda herkesin tanıdığı bir insan oldu.

Faik Öztürk, 13 Nisan 1962 tarihinde Elazığ Ağın’da doğmuştur. Koç burcu erkeğidir. Babası İhsan Öztürk bir astsubaydı.

Çankaya Lisesi’nde okudu. Lise ikinci sınıftayken okulu bıraktı. Daha sonra Ankara‘daki İstanbul yolunda bir fabrikada tuvaletleri temizleyip yerleri silme işine girdi. Bir buçuk sene sonra, el yazısı çok düzgün diye patron onu muhasebeye geçirdi. 1982’de oradan ayrılırken, fabrikanın genel müdür yardımcısıydı.

18-06/20/faik-ozturk-ne-is-yapar.jpg

O sırada Türkiye Demir Çelik İşletmeleri’nde grev vardı. Balıkesirli bir asker arkadaşı ona “Bana hurda tren rayı bulabilir misin” dedi. Grev var, yurt dışından kütük geçalışmıyor. Hemen Ankara’da araştırdı, öğrendi ki Devlet Demir Yolları’nın hurdasını Makine Kimya alıyormuş. MKE‘ye gidip bir dilekçe verdi, “hurda rayları almak istiyorum” diye. Orada Elazığlı bir hemşerisine denk geldi. Bir yerlerden 1 milyon lira borç buldu. O tarihte Doğan marka bir araba, 6 milyon liraydı. Rayları, TIR’ların başında Balıkesir’deki haddehaneye kadar bizzat taşıdı. 6 ay sonra 185 milyon parası oldu. Şansına grev 6 ay daha uzadı. 6 ay sonra devlete olan borcunu kuruşuna kadar ödedikten sonraki kazancı, 285 milyon liraydı. Şimdinin parasıyla 5-6 trilyon yani.

Faik Öztürk, “Gönül Türküleri” adlı bir de albüm çıkardı. Öztürk, bu albümden elde ettiği geliri şehit ailelerine armağan etti. İkinci albümün gelirini ise kekemelere bağışladı. Çıktığı televizyon programlarından kazandığı paralar ile de burs verip 21 çocuk okutuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin