Sıfır Bir 4. sezon 3. bölümde neler olacak?

Sevilen internet dizisi Sıfır Bir 4. sezon 3. bölümü ile 21 Haziran Perşembe günü izleyici karşısına çıkacak! Büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yeni bölümünde bizleri neler bekliyor?

Nurşah
20 Haziran 2018 - 11:00
Yeni Bölüm

Bir fenomen haline gelen dizi en sonunda yeni sezon bölümleri ile izleyicisine kavuştu. Büyük bir merakla takip edilen Sıfır Bir dördüncü sezon üçüncü bölümde bizleri neler bekliyor?

18-06/20/sifir-bir-4-sezon-3-bolum.jpg

Sıfır Bir 4. sezon 3. bölümde neler olacak?

İnternet ortamının bir fenomen haline dönüşen dizisi en sonunda dördüncü sezon bölümleri ile yayınlanmaya başladı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi gerçekçi çekim ve sahneleri ile izleyiciden büyük bir beğeni kazandı!

Blutv'nin yayın haklarını aldığı dizinin yeni sezonunda Savaş ve arkadaşları Seyfigille girdikleri çatışmanın ardından hastaneden sağ salim çıktılar fakat yeni bir cezaevine gönderildiler. Hapishane de uyuşturucu ile mücadelelerine devam eden ekip beklemedikleri pek çok olay ile karşılaştı. Uyuşturucu, kadın ticareti gibi konularda bulundukları yöre çeteleri ile büyük bir mücadele içerisine giren ekip hapishanede de oldukça zorlu anlar yaşadı. Burak ve Cengo'nun da burada cezalarını çekiyor olması işlerini güçleştirdi...

18-06/20/sifir-bir-dorduncu-sezon-ucuncu-bolumde-ne-olacak.jpg

Hapiste çıkan olaylar ile gergin sahneler izleyeceğimiz bu bölümde voleybol karşılaşmasının da yer aldığı anlarla eğlenceli dakikalar seyredeceğiz gibi görünüyor. Ayrıca ekibin hapisteki durumu ile ilgili karar da bu bölümde verilecek. Acaba Savaş ve arkadaşları dışarı çıkabilecekler mi? Sıfır Bir heyecan dolu yeni bölümü ile yarın akşam 19.01'de Blutv'de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin