Farah Zeynep Abdullah Bihter oluyor! Yeni Behlül kim olacak? İşte o isim!

Yayınlandığı her dönem izlenme rekorları kıran Aşk-ı Memnu efsanesi geri dönüyor! En son Bergen filmiyle izleyicisinin karşısına çıkan sevilen oyuncu Farah Zeynep Abdullah beyaz perdeye sürpriz Bihter projesiyle dönüyor. Peki Farah Zeynep Abdullah hangi filmde rol alacak? Farah Zeynep Abdullah'ın oynayacağı karakter nasıl olacak? Farah Zeynep Abdullah kimi canlandıracak? Bihter filminin konusu ne? Bihter filminin oyuncuları kimler? Farah Zeynep Abdullah kimdir? Behlül kim?

Volkan Usta
18 Ocak 2023 - 13:00
Kültür Sanat

Bergen filmiyle oldukça ses getiren bir role imza atan Farah Zeynep Abdullah yeni projesiyle de adından yine çokça bahsettirecek gibi gözüküyor. İşte detaylar!

23-01/11/ask-i-memnu.jpg

Bir süredir rol için birçok projeyi süzgeçten geçiren Farah Zeynep Abdullah’ın yeni projesi belli oldu. Güzel oyuncu tüm dünyayı etkileyen “Aşk-ı Memnu” hikayesini 1900’lerin atmosferinde seyirciye sunacak “Bihter” projesiyle izleyicisinin karşısına çıkacak. 

23-01/12/fmn3gdpwiake3ff.jpg

TAFF Pictures imzalı olacak Bihter filminin senaryosunu Merve Göntem'in yazdığı öğrenilirken, filmin cast çalışmaları da son hızla devam ediyor. Dijital platforma yapılacak filmin henüz yayın tarihi belli değil.

Bihter filmi için yapımcı şimdi de Behlül arayışına girdi! Peki yeni Behlül kim olacak?

Sosyal medyada dolaşan bir iddiaya göre yeni Behlül'ün Çağlar Ertuğrul olacağı öne sürüldü. Ancak konuyla ilgili yapım tarafından yapılan resmi bir açıklama yok.

23-01/12/fmn3godxgaagliz.jpg

Ayrıca gelen haberlere göre, Behlül rolü için adaylar arasında Ekin Koç, Serkan Çayoğlu, Tolga Sarıtaş, Alp Navruz, Halit Özgür Sarı, Boran Kuzum ve Deniz Can Aktaş'ın da olduğu öğrenildi. Oyuncularla yapılacak deneme çekimlerinin ardından Behlül’e kimin hayat vereceği belli olacak.

Farah Zeynep Abdullah'tan Bihter paylaşımı:

23-01/11/324781529_3444369579140734_916816721415048250_n.jpg

Bihter filmiyle ilgili çıkan haberler sonrası güzel oyuncu “Acılara yürüyor korkmuyorum” tweetini paylaştı ve "bihter" notuyla paylaşımını yaparak filmin ilk sinyallerini vermiş oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin