Farah Zeynep'ten o eleştirilere yanıt!

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter filminin galasında giydiği elbise çok eleştirilmişti. Abdullah'tan o kıyafet eleştirilerine çok sert yanıt geldi.

ozan
20 Kasım 2023 - 09:27
Magazin

Prime Video'da seyircisiyle buluşan Bihter filminin 15 Kasım akşamı Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleşen galasında giydiği kıyafet nedeniyle eleştirilen Farah Zeynep Abdullah'tan yanıt verdi.

Abdullah sosyal medyada kısa sürede yayılan ve çok ağır hakaretlere de varılan eleştiriler için komik yorumunu yaptı. İşte Abdullah'ın o yanıtı...

23-11/20/1.jpg

'Komik Geliyor'

Gazeteci Hakan Gence'ye konuşan Farah Zeynep Abdullah, "Anasına küfretmişimcesine giydiklerimden nefret eden insanlar bana komik geliyor" dedi.

Farah Zeynep Abdullah'ın kıyafetini Uzaylı Zekiye filmine benzeten de 'Sen Bihter'sin' diye uyaranlar da olmuştu. Ancak Abdullah, eleştirenleri sadece komik bulduğunu ifade ederek eleştirileri takmadığını ilan etmiş oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin