Faruk Turgut'tan Can Yaman açıklaması geldi!

Yapımcı Faruk Turgut Can Yaman hakkında açıklama yaptı.

Merve Mutlu
28 Kasım 2019 - 10:00
Magazin

En son Erkenci Kuş dizisinde Can Divit karakterini canlandıran ve hem Türkiye'de hem de dış ülkelerde oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu Can Yaman hakkında çıkan iddialara yönelik bir açıklama da yapımcı Faruk Turgut'tan geldi.

19-11/27/can-yaman-hayranlari.jpg

Özellikle İtalya ve İspanya'da büyük bir hayran kitlesi olan ve her ziyaretinde hayranları tarafından kaldığı otel ve indiği havalimanı kuşatılan Can Yaman hakkında, hayran olarak görünen kişilerin pr amaçlı tutulan cast ekibi olduğu söylenmiş, paylaşılan bir videoda hayran kitlesini yönlendiren kişinin de pr çalışması için orada olduğu konuşulmuştu. Can Yaman'ın "Sizin matematiğiniz yok." diyerek açıklama yaptığı durum hakkında Faruk Turgut da konuştu. 

19-11/27/faruk-turgut.png

Can Yaman madem bütün yaşanları piar amaçlı yaptırıyorsa bu finansmanı kim sağlıyor.? yurt dışında bunu yaptıran kim.?Bunu dışarda yapmanın ne faydası var.canın Türkiye de dizisi yayınlanmazsa yurt dışına satılamaz.Lütfen emeğe ve başarıya saygı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin